Маємо те, що маємо. Запорізька міськрада: старих депутатів залишилась лише п’ята частина

Відбулися вибори у Запорізьку міську раду, і хоча вибори міського голови ще не завершені, але вже можна зробити деякі висновки.Перший висновок —  майже повністю обновився депутатський корпус. З минулого складу залишилось усього 13 депутатів.

І серед них пройшов у новий склад міськради один Павло Андрійович Михайлик, який ще вірно служив у свій час КПРС, перебуваючи на різних посадах у міській раді. Ну, можна ще приплюсувати до Павла Андрійовича Віктора Великого та Володимира Кальцева.

Інших чиновників і «бувалих» людей, які тинялися у депутатах цілих п`ять років і залишили новому складу великі міські проблеми, видуло із міськради.  Немає І.Бірюкова, К.Вайтаніка, С.Гладченка, О.Гофмана, В.Еделєва, А.Іванова, В.Кузенка, О.Кузьміна, Ю.Пелиха, Г.Рекалова, С.Пшигоцького, Н.Сепп, К.Сіліна, В.Кузьменка…

Вони можуть на мене образитись і мабуть образяться, але за п`ять років вони нічого не зробили, щоб припинити «художества» Сіна разом із Анісімовим, навіть дехто з них допомагали «керманичам» міста.

І тепер маємо те, що маємо, як казав перший президент України Леонід Кравчук. У питаннях екології здалися керівництву найбільших підприємств міста, не змогли навести ладу у розробці завалів відходів  «Запоріжсталі», не відремонтоване покриття вулиць у місті, це при тому, що у Сонячному селищі перед кожним будинком можновладців «лежить» поліцейський.

Як сказав один знайомий таксист:

— Що вони отам наробили, оці слуги? Не пройти, не проїхати!

Так що новому складу міськради роботи непочатий край! До вище перерахованих проблем треба ще додати проблеми з ЖКГ. Мешканці міста вимагають нарешті навести порядок з усіма оцими «Основаниями»! Перестати дерти з людей гроші ні за що.

Я живу у будинку, де з 1982 року ніколи не робили ремонт придомових доріг, а за це ми ж платимо постійно! І таких питань ми можемо знайти багато. Недарма деякі з депутатів сиділи в депутатському кріслі і по десять років і не переймалися нічим.

Ну, і нарешті, звільнити наше місто, згідно Закону України від 9 квітня 2015 року «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», від більшовицької символіки. Попередній склад міської ради не спромігся цього зробити. Рука в них не піднялася зробити те, що вже давно зроблено по всій Україні.

Так що роботи багато, тим більше, що влада у Києві тільки те і робить, що «підкидає» нам на місця додатково різні проблеми.

Я довго не розумів, чого це біля Президента України весь час виникають різні Ложкіни, Гелетеї, Шокіни, Авакови… А потім здогадався, він такий самий, як вони, йому з ними комфортно, він серед своїх.

І тому ми з вами через діючий місцевий депутатський корпус, через депутатів Верховної Ради України повинні постійно нагадувати Президенту, що він очільник усієї України, і повинен думати про весь український народ, а не тільки про Ложкіних та Авакових. Вони про себе самі подумають, але тільки в межах Законів, якщо ні, — то в буцегарню, як у всьому цивілізаційному світі. І тоді у нас буде все гаразд і в міськраді і в державі.

Віталій Іванович, м. Запоріжжя

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.