На Запоріжжі школі повернуто 30 гектарів землі, якою незаконно володіли фермери

Господарський суд Запорізькой області розглянув справу щодо незаконної передачі у субаренду  землі вартістю 808,588 гривень фермерському господарству «Каріна».Як зазначається у рішенні, Веселівська райрада 28 листопада 2005 року передала Калинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в оренду 30 гектарів землі на 10 років.

У березні 2015 року керівники сільського закладу освіти і фермерського господарства «Каріна»  уклали угоду щодо спільної діяльності на цій землі, але по факту ділянка перейшла у субаренду, тобто у володіння підприємців. 

Суд забов`язав «Каріну» звільнити та повернути земельну ділянку школі з відстрочкою до 1 жовтня 2015 року, для того, щоб фермерське господарство зібрало врожай на незаконно отриманій землі.

Як повідомляє Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, власниками фермерського господарства «Каріна» є Андрій та Петро Шкрум. З яких перший має таке ж ПІБ як і колишній голова Калинівської сільради, на території якої знаходиться комунальний заклад Калинівська загальноосвітня школа, повідомляють «Наші гроші»

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.