Я НЕ Я Й ХАТА НЕ МОЯ. Як Богдан Бенюк тікав від запитань про побиття Пантелеймонова

Телеведучій Каті Осадчій  вдалося поставити народному артисту України болючі питання. Поки усі номінанти театральної премії «Київська пектораль» спостерігали за нагородженням у залі театру Франка, Богдан Бенюк підглядав за церемонією з коридору.

-Зачекайте! Поспілкуйтеся з нами! Дайте нам інтерв’ю! Останні кілька тижнів ви – один з головних н’юзмейкерів в усьому світі. Разом з однопартійцями з партії «Свобода» ви  брали участь у ганебному знущанні над керівником Першого національного каналу. Від Народного артиста Богдана Бенюка таких дій не очікував ніхто. Якщо від Ігоря Мирошниченка вже багато чого можна очікувати, то від вас таких дій не чекали.

-А можна запитати, яких?

-Як мінімум, ви почали душити людину!

-Дякую, що ви мені про це сказали! А то я цього не знав!

-Подивіться відео! Я дивилася кілька разів, ви людину брали за горло, це точно.

-Неправда. В усякому випадку, можу вам сказати, що побиття – воно відрізняється. Якщо б ви бачили, як знущалися над майданівцями: їх роздягали, били. Їх били зовсім інакше.

-Права українського народу можна захищати тільки кулаками? Ви розумієте, що той вчинок, який ви троє зробили, був ганебний?

-Катю, це ви зі свого зросту вважаєте, що цей поступок був ганебний.

-Ви так не вважаєте?

-Дайте мені доказати! Я вважаю, що якби цей поступок був зроблений в мирний час, звичайно, ми б діяли за законодавчим полем. А позаяк це відбувалося 18 числа, в цей день  Росія радісно святкувала приєднання української території до своєї… Вони святкували урочистим концертом і Перший національний український канал це радісно транслював.

-Ви знаєте, зараз вам закидають те, що цим вчинком ви зіграли на руку Кремлю.

-Я думаю, що й війна почалася через мене. Мушу вам зізнатися, що Росія давно вже мала великий план на Бенюка і слідкувала, бо хотіла дізнатися, чи дійсно через Бенюка можна почати конфлікт між Росією і Україною.

-Ви бачили сюжети на російському телебаченні про трійку молодців, які мутузили голову НТКУ?

-Російське телебачення навіть показало застріленого свободівця в Донецьку і сказало, що це загинув росіянин. Мушу вам сказати, що моя «Свобода» втратила в цій революції, яка ще триває, 18 вбитих. І це вам відповідь на ваше запитання, як треба захищати права українців в Україні.

-Тобто, ви своїми вчинками пишаєтеся?

-Мушу сказати, що кожен нормальний українець повинен пишатися захистом своєї вітчизни. Тому нам треба робити рішучі кроки, адже поруч із нами живе сусід, який робить ці кроки, Катю. І не буде нікого, а буде велика країна, яка зі Сходу на нас накочується.

-Ви допомагаєте цій країні, даєте нові приводи накочуватися.

-Власне, в конфлікті з Росією ви продовжуєте підозрювати мене і глибоко помиляєтесь. Не я в цьому винен, а історія співіснування українського і російського народу.

-Чому ви й досі не склали повноваження народного депутата України?

-І не складу. І якщо ми дійсно порушили закони і ці порушення колосальні, то ми будемо нести відповідальність. Але це має зробити тільки прокуратура і розслідування провести як з нашої сторони, так і з боку того в лапках «потерпілого» чоловіка, який зараз як біла овечка. Всі решта погані, а він просто постраждалий янгол-охоронець українського народу.

-Аби предстати перед судом, вам спочатку потрібно скласти повноваження народного депутата України, тому що у вас зараз є недоторканість.

-Ну, ви ж до мене доторкуєтесь.

-Я поки у вас питаю. Суд не має права на вас заводити справу, тому що ви – народний депутат України, ви недоторканий.

-Я думаю, для того, щоб це питання піднімати, спочатку треба, аби були підстави позбавити цієї недоторканості. Якщо такі підстави будуть, то, повірте, це буде зроблено.

http://svitske.1plus1.ua

/

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий