БОГУСЛАЕВ, ГЛУШИ МОТОР И ОТДАЙ НАРОДУ . Заява Запорізької обласної організації ВО «Свобода»

Запорізька обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» заявляє про неприпустимість співпраці з російським військово-промисловим комплексом. Попри анексію частини території України росіянами, керівництво запорізького заводу «Мотор Січ» продовжує випускати авіядвигуни для російської військової техніки, якою здійснюють агресію проти України. На сьогодні фактичним власником заводу є депутат Верховної Ради від Партії регіонів В’ячеслав Богуслаєв.

Запорізька «Свобода» наголошує на тому, що нам потрібно модернізувати та посилювати власну армію, а не війська тих ворогів, які століттями намагаються захопити нашу землю. Українська армія нині перебуває у вкрай скрутному стані. В останні роки наша армія систематично нищилася кремлівськими агентами, одним з яких є фактичний власник заводу «Мотор Січ».

Ми закликаємо Міністерство внутрішніх справ, Службу безпеки України, Раду національної безпеки та оборони, Кабінет міністрів, Верховну раду України та в.о. Президента України зробити все, аби не допустити подальшої співпраці з агресором. Ми вимагаємо негайного ухвалення Закону «Про проведення люстрації в Україні» та його втілення у життя.

Повернути в державну власність стратегічні підприємства. Повернути кошти олігархів з офшорів та використати їх для модернізації армії. Розірвати договори про постачання двигунів та деталей для російської техніки. Забезпечити використання потужностей заводу «Мотор Січ» для модернізації української армії.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО «Свобода»

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий