ЖИРУЮТ. Запорожская власть покупает новую иномарку

КП «Автогосподарство», яке займається  перевезенням керівництва Запорізької облради та облдержадміністрації, за результатами тендеру 6 серпня уклало угоду з ТОВ «Інтеравто-Плюс» на купівлю автомобіля Škoda Superb вартістю 263 тисячі гривень. Про це повідомляються «Наші Гроші.Запоріжжя» з посиланням на «Вісник державних закупівель»

Автомобіль кольору бежевий «металік» має потужність 160 к. с. та автоматичну коробку передач, повинен бути 2013 року випуску. В комплектацію входить бортовий комп’ютер, стереосистема на  8 динаміків, двозонний клімат-контроль, електрокеровані дзеркала заднього виду з обігрівом, відділення для рукавичок з підсвічуванням і функцією охолодження. Інтер’єр оздоблений шкірою та Alkantara. Закупівля фінансується з місцевого бюджету.

Як вказано на сайті «Інтеравто-Плюс», ціни на Škoda Superb розпочинається від 209 тисяч в залежності від комплектації. При цьому, доплата за колір «металік» становить 6104 грн. В квітні представлено нове покоління Škoda Superb, яка вже є в прайсі «Інтеравто-Плюс». В той же час, яка саме модель придбана достеменно невідомо.

Це третя спроба придбати зазначений автомобіль у цьому році. Попередні торги скасували через різноманітні причини. Але з часу проведення першого тендеру в документації конкурсних торгів змінилися вимоги до комплектації авто. Зокрема, і рік випуску з 2012 на 2013.

Зазначимо, до цього часу діє Постанова Кабміну №332 від 2001 року, яка встановлює граничний рівень ціни на автомобілі для різних органів влади (останні зміни вносились в 2012 році). Максимально допустима вартість придбаного автомобіля для «інших органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, бюджетних установ і організацій» встановлена на рівні 60 тис. грн.

Опираючись саме на цю постанову в минулому році Держфінінспекція скасували результати торгів на закупівлю Toyota Camry вартістю 273 тисячі для енергодарського КП «Підприємство комунальної власності», повідомляють http://nashigroshi.org

СПРАВКА «Украинских ведомостей»

В Запорожской области облгосадминистрацию возглавляет Александр Пеклушенко, а областной совет – Виктор Межейко.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий