ЗАПОРІЖЖЯ: Управління Нацбанку заплатить аграрію 1,3 мільйони за корекцію проекту реконструкції

Управління Національного банку України в Запорізькій області 26 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Проектний інститут «Запорізький Промбудпроект» на коригування проектно-кошторисної документації на реконструкцію адмінбудинку УНБУ вартістю 1,26 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Зміни до проектно-кошторисної документації викликані зміною технічного завдання на окремі об’єкти. Управління НБУ змінило завдання на реконструкцію приміщень для обробки секретної інформації, касового вузла, серверної кімнати, приміщення електронного архіву, автоматизовану систему безпеки, пожежну сигналізацію, локальну мережу зв’язку, заземлення будівлі.

Реконструкція будівлі УНБУ в Запоріжжі має бути проведена до 2015 року коштом Нацбанку. Разом з тим, в «Віснику державних закупівель» відсутні дані про тендер на розробку проектно-кошторисної документації реконструкції, яку зараз змінюють.

ТОВ «Проектний інститут «Запорізький Промбудпроект» зареєстровано на Вадима Коверника, власника кількох аграрних компаній – «Бізон-тех 2012», «Бізон-тех добрива», «Агросинтез».

http://nashigroshi.org

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий