У запорізьких міліціонерів скінчились патрони – виручив Жванія

Управління державної служби охорони при ГУ МВС України в Запорізькій області за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Луганський патронний завод» на постачання 124 тисячі патронів до вогнепальної зброї загальною вартістю 393 тис грн. Про це повідомляє «Відкритий доступ» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «в одного учасника» за власні кошти установи.

Як сказано в обґрунтуванні процедури, нормативні документи передбачають певну кількість боєприпасів, які мають бути постійно в підрозділах для проведення практичних стрільб для підвищення професійного рівня майстерності особового складу.

Оскільки за попередніми відкритими торгами придбати набої не вдалося, кількість боєприпасів стала критично малою, з огляду на що, і виникла нагальна потреба в закупівлі. Тим паче, що працівниками ДСО охороняються більшість державних установ.

Згідно даних SMIDA, ПрАТ «Луганський патронний завод» контролюють кіпрські офшори Triestford Enterprises Limited, Verhalt Holdings Limited та Perinhar Holdings Limited. До кінця 2010 року основним власником заводу було ЗАТ «Брінкфорд» народного депутата Давида Жванії.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий