ОБЛАСНА ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ ЗАПОРІЖЖЯ. Дитячу хірургію за 49 мільйонів розіграли між новачком і «брехунами», з якими розбирається прокуратура

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації 4 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Гарант-строй 2007» на будівництво хірургічного корпусу для КУ «Запорізька обласна клінічна дитяча лікарня». Вартість угоди склала 49,32 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 р. старий хірургічний корпус мають розібрати, перевлаштувати комунікації і звести новий з переходом від лікувального корпусу. У новій хірургії мають облаштувати й обладнати загальну хірургію, відділення функціональної діагностики, рентгенівське відділення, кисневу станцію, трансформаторну підстанцію, дизель-генераторну електростанцію тощо. Будівництво фінансують з держбюджету.

Засновником фірми «Гарант-строй 2007» є Юлія Шулякова, статутний фонд фірми складає 47 тис грн. Це перше велике держзамовлення фірми, раніше вона вигравала лише два невеликих підряди: ремонт цієї ж лікарні за 929 тис грн. позаминулого року, а також будівництво мереж водопостачання с. Петрівське за 1,61 млн грн. в 2010 р.

Єдиний конкурентом з різницею пропозицій лише у 0,3% було ТОВ «Прімбуд» Сергія Доробишева та Олени Пилипчук. Фірма має 52,5 тис грн. статутного фонду і за останні п’ять років виграла один тендер – 23,08 млн грн.  на будівництво притулку для безпритульних тварин Запоріжжі, повідомляють  http://nashigroshi.org

Як повідомляв «Відкритий доступ»,  у травні 2013 року під впливом публікацій в ЗМІ прокуратура Запорізької області заявила, що вимагає визнати перемогу компанії в цьому тендері недійсною з огляду на недостовірні дані подані учасником на торги, відсутність достатньої матеріально – технічної бази для проведення робіт та ін.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий