У Марганці 4 мільйони на насосну станцію розіграли між «родичками»

Управління житлово-комунального господарства Марганецької міськради Дніпропетровської області 3 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Теплогазстрой» на першу чергу реконструкції насосної станції першого підйому міста Марганець. Вартість угоди склала 4,02 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи фінансують з державного бюджету, завершити реконструкцію мають до кінця поточного року. До вересня 2012 р. власником «Теплогазстрою» був Сергій Ларіоненко. Пізніше фірму переоформили на Юрія Луньова. За останні п’ять років «Теплогазстрой» отримала підрядів на 46,10 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,2% було ПП «Універсалгазбуд». Цю фірму у 2006 р. також заснував вищезгаданий Сергій Ларіоненко. У червні 2011 р. фірму перереєстрували на Миколу Ярощука, вже через кілька місяців на британську  компанію «Вестхолм К/С», а минулого року – на ПП «Будальтернатива» того ж Ярощука. Увесь цей час статутний капітал фірми складав 500 грн. Загалом за останні п’ять років фірма виграла тендери на 205,09 млн грн.

Окрім цих двох фірм у тендері намагалися взяти участь ще чотири компанії, три з них пропонували виконати роботи дешевше – на 225-750 тис грн. Усі чотири заявки було відхилено. Згідно з протоколом відхилення у жодної з них не було документального підтвердження досвіду виконання будівельних, монтажних, налагоджених  робіт по об’єктах насосних станцій.

http://nashigroshi.org

фото:marganetz.wordpress.com

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий