Серед ночі згорів заміський будинок заарештованого Мазепи

В селі Картовецьке Чернігівської області в ніч на 22 січня згорів заміський будинок засновника Concorde Capital Ігоря Мазепи.

Будинок розташований у селі Картовецьке — це родинне помешкання на його історичній Батьківщині. Будинок був оформлений на маму Мазепи. Пожежа сталась о 3:30. Зазначається, що за попередніми даними постраждалих немає.

Поліція Чернігівщини розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі у будинку бізнесмена Ігоря Мазепи, який стався вночі з 21 на 22 січня, і вже має версію, що спричинило подію. Про це йдеться у повідомленні Головного управління поліції у Чернігівській області.

«Ймовірною причиною пожежі стала нестача конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димоходів», — зазначають у поліції з посиланням на попередні висновки ДСНС.

На місце працювала слідчо-оперативна група Городнянського осередку поліції.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної чи техногенної безпеки).

Водночас, досудове розслідування триває. Для встановлення обставин та причин пожежі буде призначено необхідні експертизи.

1

19 січня Печерський районний суд Києва відправив за ґрати до 27 лютого власника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу та його брата Юрія. Їм інкримінують незаконне заволодіння землями Київської ГЕС.

Згодом адвокат інвестора та засновника Concorde Capital Ігоря Мазепи Тарас Пошиванюк розповів про деталі гучної справи проти бізнесмена, зокрема він стверджує, що дії правоохоронців не узгоджені з адвокатом та судом.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.