«СКОРЫЕ» АЗАРОВА. У Запоріжжі закуплені під вибори «швидкі» так і стоять в гаражі через пустий гаманець Азарова

Закуплені минулого року автомобілі «швидкої допомоги» досі не обслуговують жителів Запоріжжя. Про це повідомляє запорізька газета «Субота Плюс».

«Минулого року швидкої допомоги області з помпою подарували новенькі авто. Вартість кожного від 800 тисяч до 1 мільйона 200 тисяч гривень. Але досі жоден з цих автомобілів на лінію не вийшов – вони стоять в гаражах. Чому? Тому що машини прийшли порожні, в кращому випадку – з носилками. У них немає ні кардіографів, ні дефібриляторів (апаратура, необхідна для надання допомоги хворим із серцевими нападами – Ред.)», – заявив Анатолій Сидоренко, голова незалежної профспілки працівників швидкої допомоги Запоріжжя.

У свою чергу начальник обласного управління охорони здоров’я Андрій Запорожченко пояснив, що закупівля автомобілів і медичного обладнання проходила у два етапи: спочатку придбали машини, а потім планувалося придбання необхідного обладнання. Однак, гроші на закупівлю обладнання «зависли» в казначействі. І коли ці кошти з’являться – невідомо.

Нагадаємо, 17 жовтня минулого року, якраз під час парламентської виборчої кампанії, у Запоріжжі відбулося урочиста передача 23 автомобілів швидкої допомоги різним лікарням області. Автомобілі були закуплені за рахунок субвенції з держбюджету у розмірі 28 млн грн.

23 жовтня було закуплено ще 26 санітарних автомобілів вартістю 13 млн грн.

http://nashigroshi.org

фото: timeszp.com

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий