На фіга нам преса! Є «Запорізька Січ»! «Слава Буряку!», «Герою Буряку слава!». Суцільний мерський портрет! (Сатиричним пером)

Мер Буряк і преса

   Запоріжжя – унікальне місто. Мабуть, єдине в Україні. Влада спокійно знищила в обласному центрі усі кіоски, де продавалася місцева преса. Почав цю оздоровчу працю зі знищення КП Преса»  унікальний мер міста Сін, який відверто товаришував із Анісімом, місцевим «вором у законі», або, як авторитетно пояснював Олександр Ченсанович, місцевим підприємцем.

      А закінчив цю справу теперішній мер Буряк, який ракетою  вилетів із начальницького крісла у «Запоріжсталі», опинившись у кріслі мера одного із найбільших міст України. Але естафету підтримав – теж пройшовся залізною, «сталеварівською», рукою по тендітних кіосках. Не дав їм оговтатися і знищив їх усіх під «одобрямс» міських депутатів.

      «Хто це читає цю пресу? Я не читаю! І ніхто не читає!» Дійсно, нащо читати, коли і все так ясно! Вказівки приходять до Буряка в кабінет самі. А деякі з них приходять у чоботях і тухлях! Успівай тільки їх виконувати!

      Що, жителям Запоріжжя немає можливості читати пресу? Самі винні, нічого мене критикувати! Беріть приклад із «Запорізької Січі»! Приємно її взяти у руки! Там один мій мерський суцільний портрет! З першої і до останньої сторінки – «Слава Буряку!» «Герою Буряку слава!»  «Слава» за бюджетні кошти!

      Пам’ятаєте, що Гройсман сказав: «Буряк, це найкращий мер в Україні! Чому? Бо він у мене нічого не просить! Все у нього є!» Бачте, як один одного розуміє! Родственные души! Один на базарі, а інший в цеху кували своє вміння керувати людЯми!

Расстрелянный газетный киоск на главном проспекте Запорожья,  эпоха мэра Буряка. Фото ВВП

А пресу ніде свіжу купити! Все ХХ століття з його катаклізмами можна було купити, навіть у часи окупації! А як з’явилася оця трійка – Порошенко, Гройсман і примкнувший до них Буряк, естафета перервалася, — всі газетні кіоски у місті , — як корова язиком злизала. Стоять вони на вулицях жалюгідні, обідрані. І хоч би хто за них заступився!

      Бо  відповідальні особи держави, — Порошенко, Гройсман, Кириленко, Шурма, Буряк і інші можновладці , — газети давно перестали читати.  На фіга  їм газети! Не вірите? Пройдіться містом і самі переконаєтесь в цьому!

Віталій Іванович, м. Запоріжжя

Фото ВВП

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.