Утром в райцентре Акимовка расстреляли из автоматов заместителя председателя ОТГ

пгт. Акимовка, центр

Вбивство заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова сталось у середу, 18 вересня. Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на Місцеві вісті.  За інформацією ЗМІ, у середу, 18 вересня, застрелили заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова. Його розстріляли з автоматів прямо на сходах до селищної ради вранці. Відомо, що загиблий займався гуманітарними питаннями життєдіяльності селища, чому його могли вбити — невідомо. Поліція поки що не коментувала подію.

На офійійному сайті Якімівської ОТГ Дмитро Кириллов зазначений як «заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих  органів», повідомляють «Украинские ведомости» http://ukrvedomosti.com.ua/

В електронній декларації за 2018 рік вказано, що Кириллов  відповідав за напрямок гуманітарної і соціальної політики. До цього він був місцевим депутатом.

Згідно з його останньою електронною декларацією, поданою в березні цього року, він був одружений і мав двох дітей – сина Кирила і доньку Катерину. Все майно записано на дружину Дмитра, Альону. Їй, згідно з документом, належить будинок у Кирилівці Запорізької області площею 75,90 метра квадратного, три земельні ділянки в Кирилівці (2700 та 406 метрів квадратних і одна без вказівки площі) та магазин у Запоріжжі площею 260 метрів квадратних, зазначає obozrevatel.com.

До посади заступника голови Кириллов переміг на виборах до Якимівської міськради на 18-му виборчому окрузі. В інформації про тоді ще депутата йшлося, що Дмитро народився у 1977 році, здобув вищу освіту, жив у смт Кирилівка і займався підприємницькою діяльністю.

Саме через бізнес, припустили очевидці, і трапилося вбивство. Як пише «Захід медіа», у Кириллова нібито могли бути недоброзичливці через торгові точки у Кирилівці.

На своїй посаді в селищній раді Кириллов вів активну діяльність. На офіційному сайті органу зазначено, що вбитий, крім своїх офіційних обов’язків, був главою опікунської ради і займався питаннями малозабезпеченого населення, а також очолював комісію приймання готовності навчальних закладів.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.