Зухвалий розбійний напад серед білого дня в селі Розумівка Запорізького району

16 квітня 2019 року, приблизно о 10 годині 30 хвилин, четверо озброєних бандитів серед білого дня вчинили зухвалий розбійний напад  в селі Розумівка  Запорізького району Запорізької області, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР. Як встановлено досудовим розслідуванням, 16 квітня 2019 року, приблизно о 10 годині 30 хвилин, четверо нападників, підготувавши знаряддя вчинення кримінального злочину, прибули до домоволодіння, розташованого за адресою: Запорізька область, Запорізький район, с. Розумівка, вул. Степова, 91

Знаючи, що за вказаною адресою проживає жінка похилого віку, бандити проникли на територію домоволодіння, ввірвались  в будинок, де почали вимагати у хозяйки грошові кошти та інші цінності,  били її,  погрожували пістолетом Макарова, що потерпіла сприйняла, як реальну загрозу своєму життю та здоров’ю та віддала нападникам 305 тисяч гривень.

16.04.2019 за вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019080230000487 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.

Слідчі кваліфікували дії розбійників як кримінальний злочин, передбачений ч. 3 ст. 187 КК України, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло.

В ході огляду місця події території домоволодіння № 91, № 91 А по вул. Степова поліція знайшла пістолетну кобуру оперативну бежевого кольору, пістолет ПМР 9 мм та 7 патронів, багнет у піхвах з номером на рукоятці, оптичний приціл з написом «ПД-2», кепку чорного кольору з емблемою Національної поліції біля навісу на городі, полімерний хомут чорного кольору та інші «вещдоки».

16.04.2019 об 11 годині один з нападників був затриманий, його спільники щезли з грошовими коштами потерпілої, місце перебування їх невідомо. 17 квітня 2019 року затриманому нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину (ч. 3 ст. 187 КК України).

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.