У головному управлінні ДФС в Запорізькій області прикривали незаконну передачу майна

Першим відділом слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні від 28.01.2019 за ч. 2 ст. 364 КК України за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Головного управління  ДФС в Запорізькій області, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

Як встановленно слідчим під час досудового розслідування,  службові особи Головного управління  ДФС в Запорізькій області прикривали незаконну передачу майна ПАТ «Кожухівське», що завдало інтересам держави тяжкі наслідки. Підприємство ПАТ «Кожухівське» визнано банкрутом, основний вид «розведення свiйської птицi».

Як повідомляють «Украинские ведомости», Головним управлінням ДФС у Запорізькій області не здійснено контрольно-перевірочні заходи, а саме документальна позапланова перевірка ПАТ «Кожухівське» при порушені провадження у справі про визнання банкрутом платника податків ПАТ «Кожухівське». Слідство продовжується

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.