Полиция Запорожья расследует, как «УКС» Запорожского горсовета обустраивал с фирмой «Євробудгруп» городской пляж

В провадженні слідчого Заводського відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області перебувають матеріали кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом заволодіння чужим майном посадовими особами ТОВ «Євробудгруп», повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР

Досудовим розслідуванням встановлено, що 16.02.2018 року до Заводського ВП надійшли матеріали з Запорізької місцевої прокуратури №1 про те, що шляхом зловживання своїм службовим становищем, будівельна компанія «Євробудгруп» заволоділа грошовими коштами, які були надані останній на виконання робіт з будівництва обєкту «Реконструкція зони відпочинку по вул.Л.Шмідта під пляж в м.Запоріжжя», відповідно до договору підряду №095/17/257 від 23.06.2017, станом на 07.02.2018 року залишаються невиконаними.

З матеріалів справи та клопотання слідчого вбачається, що згідно висновку експерта № 350-18 від 28.09.2018р. вбачається невідповідність щодо обємів виконаних будівельних робіт та використаних будівельних матеріалів за договором підряду № 095/17/257 від 23.06.17р. на суму 13439,45 грн. Приховані роботи по акту № 2/08 приймання виконаних будівельних робіт (форма КБ-2в) за серпень 2017 року, враховуючи фактичний технічний стан, приймаються як виконані.

23.10.2018 слідчим направлено запит в порядку ст..93 КПК України на адресу комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Запорізької міської ради про надання належних чином завірених копій документів щодо виконання робіт з будівництва обєкту «Реконструкція зони відпочинку по вул.Л.Шмідта під пляж в м.Запоріжжя».

У відповідь на запит слідчого директор комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Запорізької міської ради повідомив про неможливість надання необхідних слідству документів в порядку ст.93 КПК України та запропонував досудовому слідству звернутись до суду з клопотанням про отримання тимчасового доступу.

Слідчий суддя Заводського районного суду м.Запоріжжя ухвалив  надати слідчому СВ Заводського ВП Дніпровського ВПГУНП в Запорізькій області право тимчасового доступу з можливістю вилучення оригіналів або завірених належним чином копій документів, які знаходяться у володінні комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Запорізької міської ради

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.