В Запорожье силовики обыскали офис фирмы «Енергопромінжиніринг»

Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя наклав арешт на вилучене під час проведення обшуку в офісі ТОВ «Енергопромінжиніринг» по вул. Південне шосе, 78 майно в рамках кримінального впровадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР.

В ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ТОВ «Енергопромінжиніринг» в період 01.01.16 по 31.10.17 при складанні документів податкової звітності безпідставно відображали у складі податкового кредиту з податку на додану вартість реквізити підприємств, а саме: ТОВ «АДМ Компані», ТОВ «Компанія «Ірбіс», ТОВ «Лофтбуд», ТОВ «Фідея Груп», які нібито виконували субпідрядні роботи.

Вказані дії, вважає старший слідчий СУ ФР ГУ ДФС, призвели до ухилення від сплати податку на додану вартість у розмірі 4 347 тис. грн., що є особливо великим розміром. Також встановлено, що службові особи ТОВ «Енергопромінжиніринг» укладали договори на виконання субпідрядних робіт з вищевказаними підприємствами з ознаками «фіктивності» з метою забезпечення виконання робіт на адресу ПАТ «Запоріжсталь».

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.