Про Нацраду, маршрутку без колеса, броньовик для Гаранта. Іронічний коментар ДНЯ

Продивлявся новини  в Інтернеті. І вони були настільки красномовними, що я не втримався від коментарів. Роблю це тільки тому, що вболіваю за єдину, самостійну, з розвиненою економікою, українську державу. А тепер подивимося, що я вичитав у новинах.

      «Нацрада  за місяць вчетверте  не змогла зібратися через відсутність кворуму».      І не дивно! Очолює її відомий діяч із Запоріжжя  Юрій Анатолійович Артеменко. Ми його знаємо як облупленого по роботі у нашій місцині.  Завжди був вразливий  до чуток із високих кабінетів. Нащо йому та нацрада!

«Кабинет утвердил генерала СБУ на должность главы Донецкой администрации».      Ось хто у нас готує кращі кадри для відповідальної адміністративної роботи! Куди не повернешся – одні генерали! А результатів немає!

      «В ГПУ рассказали, какие меры необходимо принять для борьбы с контрабандой в Украине».     І це, зверніть увагу, на 27-му  році незалежності України. Опухли там в ГПУ од різних розумних думок! Тільки послухайте самого Луценка!  Готовий лялякать цілий день! А результат відомий – на всю країну сидить одна Надя Савченко! А чи потрібно було її садити, дивлячись на мармизи інших достойників? Питаннячко!

      « Больше половины украинских компаний жалуются на коррупцию».    І це по самим скромним підрахункам. Можливо тільки одному Ахметову це не загрожує.

      «Словацкий суд арестовал украинского террориста».    Хто б ще сумнівався! На всю Європу єдиний терорист. І звідки? З України!

      «В Полтаві на ходу у маршрутки відпали колеса».      Уявляєте собі? Ціла держава сумлінно сопе , виконуючи завдання скрізь — і на фронті,  і в тилу. Виконує державні замовлення. Все тип топ! І якісь колеса. Відпали на ходу. Усі чотири! Уявляєте, яке в нас занедбане господарство у державі? Перерахувати усіх відповідальних за це від початку і до кінця? Хоча я впевнений, що ви їх теж знаєте! Ті ж самі прізвища!

      «Міністр підрахував, як розбагатіли українці за рік».     Тільки скромно не оголосив прізвищ тих, хто розбагатів. Бо серед нашого з вами оточення таких немає.

      «Нафтогаз» не будет повышать цены на газ для промышленности».     Хто б сумнівався! Є для цього плечі українського народу!

      «Задержанный  в Словакии украинец оказался бывшим руководителем закарпатского «Правого сектора».     Дивно, що вони ще йому не виписали квиток з нацистської партії.

      «Для Порошенко хочуть купити два броньованих Mersedesa».      У нього вже все є, тільки для повного щастя потрібно йому купити ще ці дві тачки!  Чем бы дитя ни тешилось, только б не плакало!

      Ну, і на закінчення своїх нотаток, оскільки я футбольний вболівальник з 1958 року, то поділюся своїми враженнями від того, що я побачив на перших іграх чемпіонату світу з футболу. Тим більше, що більшість тренерів команд, що приймають участь у чемпіонаті, народилися після 1958 року. Так що я бачив чемпіонатів світу більше, ніж вони.

      Здивувало, що Сербія вважає себе вище за інші країни бувшої Югославії. Чим? Мабуть, імперський синдром.

      І болільники Росії з деякими гравцями їхньої збірної теж такі. Сидять собі на трибунах у зимових армійських шапках радянської доби. А російські футболісти, після того, як заб’ють гол, підбігають до них і віддають честь, хоч на голові у них шапок немає. А останній салага в армії знає, що прикладати руку до пустої голови не можна.

      І навіть тренер російської збірної Черчесов дозволив собі віддати честь нападнику росіян Дзюбі, коли той підбіг до нього і приклав свою руку до пустої голови!

Я спочатку не зрозумів, чому вони так роблять. А потім здогадався, ми в танках в’їхали у Берлін, потім в Угорщину та Прагу, а тепер в’їхали в Україну і куди захочемо! Ніяка Європа нам не указ!

Віталій Шевченко

 Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.