І за холодну воду не візьметься. Українські прислів’я на стіл меру Запоріжжя Володимиру Буряку

      Коли 10 травня в крані  на кухні припинилася гаряча вода, про погане  не думалося, хоча і було неприємно, тепер два тижня  будемо перебиватися без теплої води, чекати, як і кожного року, коли котельню підготують до зимового сезону.

      Вони, наші сучасні Кулібіни та Черепанови, по іншому працювати не вміють!

      Мешканці нашого будинку сказали, що тепла вода буде 24-го травня. А інших об’яв чи повідомлень з боку теплових мереж ніде нічого не було.

      Ну, добре, дочекався 24-го, вода не з’явилася. Подзвонив на довідковий телефон 15-80. Приємний дівочий голос повідомив, що у вас з’явиться тепла вода аж 1 червня. Я тоді ще пошуткував, краще вже підключайте воду 1-го грудня!  Не думав, що вгадав! Але подальші події показали, що я не помилився!

      Бо серед мешканців будинку, де я живу, поширилася чутка, що тепла вода  буде не раніше середини червня. Знову нічичирк від запорізьких тепломереж. Таке враження, що всі мешканці нашого будинку працюють в тепломережах!

      1-го червня знову тепла вода в кранах не з’явилася, зате керівництво концерну «Запорожские тепловые сети» (директор Олександр Грек, бувшій працівник «Запоріжсталі», цікаво, чого це вони всі кинулися тікати звідти при космічній там зарплатні?) оприлюднило графік відновлення гарячого водопостачання по котельням м. Запоріжжя.

      Дивлюся у цей графік, а там наша котельня дає теплу воду з 18.06. Сарафанне радіо не помилилося!

      Але постає питання. Роботу, яку робили раніше за два тижні, вони ще не зробили і за два місяці! На що нам тоді усі ці Греки і Астапенкови! Які не можуть зробити  кваліфіковано свою роботу? Га, шановний пане Буряк?! Як ви вважаєте — І за холодну воду не візьметься, палець об палець не вдарить – це про кого така мудрість народна?

Віталій Шевченко, м. Запоріжжя

Опубликовано: http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.