ЯКИЙ ПАСТУХ, ТАКА Й ОТАРА. Як спікер Парубій випасає народних депутатів на робочих місцях

16 травня 2017 року, 10 година. Веде засідання голова Верховної Ради України ПАРУБІЙ А.В. Головуючий ПАРУБІЙ. Доброго ранку, шановні колеги! Прошу заходити в зал і приготуватись до реєстрації.

10.30

Переходимо до питань порядку денного, колеги. Прошу заходити в зал, через три хвилини ми переходимо до питань порядку денного, запросіть депутатів в зал.

10.43

Отже, колеги, прошу приготуватись до  голосування, прошу зайняти робочі місця… Прошу зайти в зал. Колеги, будь ласка, прошу зайти в зал, зайняти робочі місця.

10.44

Я прошу зайняти робочі місця. Прошу приготуватися до голосування.

10.58

Шановні колеги, я прошу запросити всіх депутатів в зал, я прошу зайняти робочі місця,

11.02

Прошу займати робочі місця, через хвилину відбудеться голосування.

11.18

Колеги, через хвилину відбудеться голосування. Я прошу Секретаріат Верховної Ради запросити депутатів в зал. Прошу голів фракцій запросити депутатів в залі.

11.20

Отже, колеги, переходимо до голосування. Я прошу зайти в зал, зайняти робочі місця.

12.15

Прошу заходити в зал, займати робочі місця, колеги, через хвилину-дві, переходимо до голосування. Я прошу зайняти робочі місця.

12.18

Я прошу всіх колег депутатів зайняти робочі місця і приготуватись до голосування. Колеги, будь ласка,  я ж просто бачу не всі на місцях, а ви там маєте карточки

12:24

Шановні колеги,  я оголошую перерву згідно Регламенту на 30 хвилин, і ми продовжимо нашу роботу о 12:55. Прошу всіх дисципліновано прийти в зал для продовження нашої роботи.


Після перерви

 ГОЛОВУЮЧИЙ.

Доброго дня! Колеги, час відведений для перерви, завершений. Прошу усіх заходити в зал. Прошу секретаріат Верховної Ради запросити усіх депутатів у зал…

13:43

Я прошу секретаріат Верховної Ради запрошувати депутатів у зал і прошу голів  фракцій  запрошувати депутатів у зал.

14.00

Будь ласка, я прошу усіх депутатів запросити в зал, я продовжую засідання на 15 хвилин.

14.03

Хто підтримує дану поправку, прошу проголосувати. І я прошу заходити в зал, приготуватися до прийняття рішення. Я прошу голів фракцій запросити депутатів в зал.

14.03

Колеги, прошу  приготуватись до голосування, зайти в зал.

14:11

Один голос… Колеги, будь ласка! Будь ласка, лишайтесь на місцях! Колеги, не виходьте з залу.

14:12

Я згідно Регламенту оголошую ранкове засідання пленарне Верховної Ради  України завершеним. О 16 годині ми продовжимо нашу роботу. І прошу всіх прибути в зал в 16:00 для участі у вечірньому засіданні Верховної Ради України.

16:04

Шановні колеги, час, відведений для перерви, вичерпано. Прошу заходити в зал, приготуватись до реєстрації для участі в вечірньому засіданні. Прошу і секретаріат Верховної Ради, і голів фракцій запросити депутатів в зал. Прошу заходити в зал, хто в кулуарах. Будь ласка, заходимо в зал. Прошу приготуватись до реєстрації. Колеги, чи можемо проводити реєстрацію? Всі вже зайшли в зал? Будь ласка, прошу зайняти робочі місця.

16:10

ДЕПУТАТ ВЛАСЕНКО С.В.

Дякую, Андрію Володимировичу, за те, що поставили невідкладно, коли в залі практично немає людей, незважаючи на те, що зареєструвалося 375 карток.

17.03

Я прошу заходити в зал, прошу голів фракцій запросити депутатів в зал. Колеги, прошу заходити в зал — два слова скажу

17:14

Колеги, будь ласка, займіть робочі місця! В чому може бути дискусія? (Шум у залі) Ні-ні-ні-ні! Давайте ви краще запросіть депутатів в зал, передзвоніть, кого поруч з вами нема.

17:39

Колеги, обговорення завершено. Переходимо до прийняття рішення. І я прошу всіх зайти в зал і найняти робочі місця

17.50

Перепрошую, за хвилину переходимо до голосування. Я прошу секретаріат Верховної Ради запросити депутатів в зал. І прошу голів фракцій запросити депутатів в зал. Будь ласка.

17:59

Немає політичної волі, колеги, 197 – за. Але тим не менше ми провели дуже плідний день, ми прийняли важливі закони. Завтра о 10-й годині ми продовжимо нашу непросту, але таку потрібну для країни роботу. Вечірнє засідання Верховної Ради України оголошую закритим.

Читал стенограму Верховной Рады Эраст Фандорин

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.