ДІТИ ОСТАПА БЕНДЕРА. Іронічний погляд на сьгодення

 Я виставляю нашій владі незадовільну оцінку! Іншого вона не заслуговує. Ви тільки подивіться, що робиться навколо нас. В магазинах, крім продуктових, людей немає. Ціни на газ, воду, електроенергію скаженіють. І ніхто не дав гарантії, що вони  далі  будуть  розумними.

А Гройсман продовжує і далі проводити таємні засідання уряду. Наче він у підпіллі. Оце нещодавно заявив, що ми ввійдемо в ЄС років через двадцять. Порахуйте, хто з нинішніх людей залишиться тоді в державі?

Порошенко метляє по Європі, наче заєць по городі. Виявляється, він за щось бореться. Щоб і вівці були цілі, і вовки ситі.

Ну, відносно вовків ми бачимо, — усі вони ситі, ніщо їм не заважає бути при владі, ні уряд, ні Верховна Рада (клейма вже нема де ставити там!), ні сам президент.

А про вівців вже і не кажу, обдирають, як липку. Ми з дружиною вже перейшли на витрати в 50 гривень у день (Євгене Михайловичу, привіт! Ви якось сказали нам, що 100 гривень у день, це ми з дружиною жируємо! Мабуть, і зараз Ви скажете, що 50 гривень у день, це – блакітна  мрія Остапа Бендера!)

Зате ми дивимося, як відпочивають депутати Верховної Ради за кордоном під час війни, усі ці Пашинські, Геращенки, Бойки, Шуфричі, Ляшки, Вінники і іже з ними.

Як святкує Тимошенко народження своєї онуки, за які гроші Порошенко обідає десь у невідомому місці. І цей ряд можна продовжити…

Юру Луценко у Верховній Раді побачили із годинником швейцарської марки, який коштує 761 410 гривень, або 30,4 тисячі доларів.Коли його спитали, звідки у нього такий дорогий годинник, то Юра навіть не кліпнув очима:

— Дружина подарувала!

Уявляєте собі, дружина відкрила тумбочку, дістала звідти гроші і купила своєму коханому годинника, щоб він не мав незручностей із часом. Яка ідилія! І це при тому, що майже половина країни живе на 2000 гривень у місяць.

Для одного дослідження мені прийшлося останній місяць уважно продивлятися передачі по телевізору. І що я побачив? Що ніякої державницької політики на телевізійних каналах у державі немає.

Усі ці «кляті друзі» Артеменко, Кириленко, Стець дарма їдять державний хліб. А Кучма із Медведчуком? Що вони роблять у Мінську? Вони представники народу і борються за його інтереси?

— Не нервируйте мои тапочки! – як казав один розумний одесіт.

Ну, я не буду казати, що там усе погано! Наприклад, такі шедеври, як «Дура» та «Любка», заслуговують на те, щоб з ними ознайомився наш український глядач.

Але, панове, щоб телебачення працювало проти власної держави! Де ви таке ще побачите?!

Я вчора по «Інтеру» подивився фільм «Любовь с испытательным сроком». Він почався о 21.00, а закінчився у другу годину ночі. Півторагодинний фільм розтягли через рекламу на 4 години. І не кажіть мені, що зараз так роблять усі і що так вони заробляють гроші!

Пересічний глядач продовжує жити у наполовину зруйнованій державі СРСР і повторювати усі гасла, які в країну підкидає через телебачення дружний до нас Путін.

Стець, Артеменко, Кириленко! Чуєте мене? Сядьте біля телевізора і подивіться фільм від 11 ранку і до 3 годин дня. Що? Часу немає? А пхати у кишені у вас час є?

Вигнали шайку Януковича і з’явилася нова шайка! Ви, що, хлопці, не знаєте, як закінчили свої дні дуче Муссоліні чи борець за народне щастя Чаушеску з дружиною? Воно вам потрібно?

На днях добродій Гринів об’явив на усю країну, що Порошенко прийняв дуже виважене та відповідальне рішення йти на другий термін.

Я, коли почув, то кинувся у найближчі магазини, думаю, повинно все змінитися на краще. У всякому випадку, щось будуть роздавати безоплатно. Ткнувся в один магазин, в інший, — ніяких змін.

Ти диви, нічого не змінилося на краще, а він суне на другий термін.

Я уважно ще раз переглянув новини і зрозумів хід думки Гриніва! Порошенко пообіцяв на другий термін забалакати китайською. І тоді у нас все буде хо-ло-сьо!

Віталій Шевченко

(для Украинских ведомостей)

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.