Помічник нардепа Артюшенка встановить вікна в психлікарню на 2 мільйони

КУ “Обласна клінічна психіатрична лікарня” за результатами тендеру 29 серпня уклала угоду з ТОВ “Компанія позитив” на встановлення металопластикових вікон та металевих решіток в кількості 620 штук загальною вартістю 2,16 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Вікна мають бути з 4-х камерного профілю шириною 60 мм з однокамерним склопакетом з аргоном.

“Компанією позитив” нині володіє Максим Гайдай. Раніше власником був Микола Бєлий. Нині він помічник народного депутата від БПП Ігоря Артюшенка і балотується до Запорізької міської ради від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” по округу №60. У виборчому списку Бєлий вказується як директор ТОВ “Віконда-Запоріжжя”, яким одноосібно володіє. Згідно сайту фірми, директором одного з фірмових салонів в Запоріжжі по вул. Перемоги, 49 є Максим Гайдай. До того ж, в тендерній документації  “Компанія позитив” вказала контактним номер телефону 701-70-77, який належить ТОВ “Віконда-Запоріжжя”.

Згідно інформації у “ВДЗ”, до цього часу “Компанія позитив” не отримувала жодного держпідряду.

Загалом участь в торгах взяло 10 учасників. Пропозиції восьми відхилили через невідповідність умовам документації торгів, в тому числі і чотири найдешевші:  фірми “ЄСС Плюс”, яка пропонувала виконати роботи за 2,1 млн. грн., “Екнос” за 1,62 млн. грн., „Градострой” за 1,82 млн. грн., “Компанія Абажур” за 2,0 млн. грн.

Таким чином конкурувала “Компанія позитив” лише з ТОВ “Науково-виробнича комерційна фірма  “Запоріжгранітбуд”.

http://zp.nashigroshi.org

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.