На Запоріжжі через погрози селищного голови Балабино кандидат у реанімації

Кандидат-самовисуванець на посаду селищного голови Балабино Ельдар Юсуфов заявив про погрози фізичної розправи від діючого селищного голови Володимира Сосуновського. Через моральний тиск страх за власне життя та членів родини, Юсуфов перебуває у реанімації з підозрою на інсульт. Міліція обіцяє надіслати слідчого до лікарні для розслідування справи вже другий день.

Ельдар Юсуфов написав заяву в МВС про вчинення злочину 1 жовтня.  Як розповів ОПОРІ сам заявник, у вівторок він подав документи на реєстрацію, як кандидата на посаду селищного голови селища Балабине. Сам він наразі працює заступником голови селищної ради того ж Балабине.

«Вже на наступний день мені подзвонив діючий голова селища пан Сосуновський і грубим тоном прохав забрати документи, не пояснюючи причини. Коли я відмовився, він мені пригрозив, мовляв, зараз приїдуть мої хлопці (сам він боксер) і розберуться з тобою. Потім він скликав нараду всіх працівників селищної ради і привселюдно почав мене поливати брудом . Також він мене змушував писати заяву на звільнення», — розповідає Ельдар.

Після кількох годин морального тиску кандидату стало зле,  почала німіти ліва частина тіла, і його дружина одразу викликала швидку. Відтак він опинився в реанімації з підозрою на інсульт.

Після того він написав в міліцію заяву про вчинення злочину. Через загрози фізичної розправи Юсуфов заключив угоду з охоронною приватною структурою. «Міліція дзвонить мені вже другий день поспіль і обіцяє надіслати до мене слідчого для розслідування справи. Замість того, щоб працювати, вони занадто цікавляться охоронною фірмою, яку я винайняв для охорони мене і моєї сім’», — стверджує Ельдар.

За словами заступника начальника Головного управління МВС України в Запорізькій області Андрія Долинного, на сьогодні поки що до нього не надійшла заява від пана Юсуфова. «Скоріше за все, цей факт не зареєстрований, як той, який має відношення до виборів. Зараз ми ретельно перевіримо і розберемось щодо цієї заяви».

Уточнення.

На момент підготовки новини Ельдар Юсуфов зателефонував прес-секретарю ОПОРИ і повідомив,  що до нього вже прийшов слідчий і розпочав допит.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.