На рідній фірмі дітей Сєвальневої виявили підроблення документів для отримання ліцензії

Керівники ТОВ “Гармонія” підробили службову документацію для подовження ліцензії на свій аптечний бізнес. Фабула провадження викладена в ухвалі  Ленінського райсуду від 7 серпня щодо надання доступу слідчому до документів підприємства.

За матеріалами провадження, керівники ТОВ “Гармонія” внесли завідомо неправдиві відомості до документів, які мали бути перевірені місцевою Держслужбою з лікарських засобів. Для отримання/подовження ліцензії посадовці підробили дані щодо наявності офіційно працевлаштованого персоналу відповідної кваліфікації.

Потім, за підсумками перевірки, ці підроблені дані були внесені представниками Держлікслужби до офіційних документів – актів перевірок наявності матеріально технічної бази, кваліфікованого персоналу, які необхідні для ведення роздрібної торгівлі лікарськими засобами. Відтак, дії підприємців були кваліфіковані слідством за ч.1 ст.366 КК – службове підроблення “без важких наслідків”.

Раніше ТОВ “Гармонія” належало  Андрію Шмиріну та Ользі Безденежній – дітям колишнього керівника міськздраву Надії Сєвальневої, яка минулого тижня очолила восьму міську лікарню в Шевченківському районі. Зараз одноосібним власником “Гармонії” є Євген Данюк, який також змінив Шмиріна у якості засновника на фірмі ТОВ “Фарм Маркет”, де він раніше був лише директором. Юридична адреса “Гармонії”, – вул. Чарівна, буд.113, кв.80, -з часів Шмиріна не змінилась.

http://zp.nashigroshi.org

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.