РЕВИЗИЯ «ОДЕССКОЙ ТЭЦ»: себя греют

 Фахівці Держфінінспекції в Одеській області під час ревізії ПАТ «Одеська теплоелектроцентраль» виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на суму більш як 14,3 млн грн. Так, товариство сплатило понад 7,6 млн грн за юридичні послуги, яких фактично не отримало.

Окрім того, шість підрядних організацій, які ремонтували покрівлі турбінного та котельного відділень теплоелектроцентралі, завищили вартість виконаних робіт, через що ПАТ «Одеська ТЕЦ» зайво сплатило їм майже 3 млн грн. Ще 2 млн грн товариство переказало двом підрядникам за роботи, які фактично виконали працівники ПАТ «Одеська ТЕЦ».

Також посадові особи товариства своєчасно не провели претензійно-позовної роботи щодо стягнення коштів із боржників, через що втрачено майже 1,2 млн грн. Під час ревізії виявлено й порушення законодавства з оплати праці, що призвело до зайвого витрачання 462 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань на трьох посадових осіб товариства складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до Слідчого управління ГУ МВС України в Одеській області.

По материалам Фининспекции Украины

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий