ЗАПРОСЫ НАРДЕПОВ. Почему среди них нет запросов запорожских нардепов Карташова, Богуслаева, Сухого, Бандурова, Кальцева?

Групи народних депутатів (Геращенко, Побера, Ванзуряка) до міністра внутрішніх справ України щодо з’ясування обставин незаконного використання логотипу Інтернет-видання «Українська правда» та розповсюдження фальшивої газети «Українська правда» з неправдивими вихідними типографськими даними.

Валерія Кальченка до міністра внутрішніх справ України про прискорення розслідування фальсифікації  під час виборів народних депутатів України у 2012 році в одномандатному виборчому окрузі №101.

Олега Панькевича до Прем’єр-міністра України, голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України, голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо питання розширення каналів мовлення Національної радіокомпанії України шляхом одержання ефірної частоти 107,2 Мегагерц в FM-діапазоні у місті Львові для трансляції програм Українського радіо.

Олега Панькевича до Прем’єр-міністра України, міністра екології та природних ресурсів України, голови Державного агентства земельних ресурсів України, голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо вжиття заходів стосовно забезпечення державного контролю за використанням градобійного обладнання спеціалізованими організаціями, державної експертизи наслідків втручання у природні процеси та нормативно-правового урегулювання використання суб’єктами підприємницької діяльності технічних засобів активного впливу на гідрометеорологічні процеси, пов’язаного з проведенням захисту сільгоспугідь від градобою, а також іншої діяльності у сфері протидії стихійно-руйнівним погодним процесам і послабленням їх впливу на функціонування аграрного комплексу України.

Ігоря Сабія до виконуючого обов’язки президента Державного підприємства Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» щодо проблеми диспропорційного фінансування за статтею витрат «Утримання об’єктів соціально-культурного, житлово-побутового призначення» міст-супутників Атомних електростанцій та недотримання Державним підприємством «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» взятих на себе зобов’язань по цілях і пріоритетах соціального розвитку на період 2008-2012 роках.

Ігоря Сабія до Генерального прокурора України, Голови Служби безпеки України, міністра внутрішніх справ України щодо законності продажу майна територіальної громади міста Нетішина.

Олега Гелевея до міністра охорони здоров’я України, голови Державної фінансової інспекції України щодо перевірки фінансової діяльності психотуберкульозного відділення №6 Київської міської психоневрологічної лікарні №3.

Олега Гелевея до Генерального прокурора України, начальника Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель щодо перевірки фактів відсутності реагування на депутатські звернення посадовими особами прокуратури Київської області, Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель у Київській області стосовно негайної перевірки законності рішення Бородянської районної ради № 273-12-IV від 8 листопада 2012 року та перевірки фактів неправомірного виділення землі у Бородянському районі Київської області, що призводить до грубого порушення конституційних прав мешканців сіл Микуличі й Немішаєве та вжиття відповідних заходів реагування.

Михайла Блавацького до міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо дій обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» виробничої одиниці «Дзержинськтепломережа».

Юрія Дерев’янка до Прем’єр-міністра України щодо необхідності повернення у 2013 році компенсаційних виплат громадянам за вкладами Ощадбанку СРСР.

Володимира Шульги до Генерального прокурора України щодо скоєння злочину прокурором відділу нагляду за податковою міліцією Романовим в рамках проведення перевірки Публічного акціонерного товариства «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання імені Фрунзе».

Володимира Шульги до міністра доходів і зборів України щодо відповідальності працівників Міністерства доходів і зборів за поширення недостовірної інформації.

Олександра Сича до першого заступника голови Пенсійного фонду України, першого заступника голови Державної виконавчої служби України щодо реалізації прав громадянки України Марії Гайдучок в частині виплати належних їй пільг.

Олега Осуховського  до Голови Верховної Ради України, Генерального прокурора України, голови Вищої ради юстиції, Першого віце-прем’єр-міністра України, голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, глави Адміністрації Президента України, міністра внутрішніх справ України, міністра юстиції України, Голови Служби безпеки України щодо використання головою Вищого господарського суду України Віктором Татьковим судової влади з метою незаконного заволодіння нерухомим майном фізичної особи — громадянки Наталії Світовенко.

Олега Осуховського до Генерального прокурора України щодо невиплати заробітної плати працівникам Закритого акціонерного товариства «Завод «Технопривід» у селі Городок Рівненського району Рівненської області та перешкоджання діяльності народного депутата України, а також незаконного позбавлення волі охороною заводу помічників-консультантів Олександра Гомона та Олександра Савчука.

Ярослава Гінки та Андрія Парубія до міністра внутрішніх справ України стосовно надання інформації щодо результатів перевірки фактів легалізації мером міста Одеси Олексієм Костусєвим доходів, здобутих злочинним шляхом.

Олега Буховця до Прем’єр-міністра України  щодо ситуації, яка склалась навколо будівництва Центральної референс-лабораторії особливо небезпечних хвороб тварин в містечку Мерефа Харківської області та договору, який підписано в 2005 році між Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством оборони США про співпрацю у сфері запобігання поширенню патогенів та знань, які можуть бути використані в процесі розробки біологічної зброї.

Олега Буховця до Прем’єр-міністра України, першого заступника голови Пенсійного фонду України щодо забезпечення в бюджеті на 2014 рік виплат 30-відсоткової надбавки до пенсії «дітям війни» за судовими рішеннями.

Юрія Крука до Прем’єр-міністра України щодо підтримання рівня води в озері Ялпуг (Болградського району Одеської області) на відмітці нормального підпірного рівня.

Михайла Головка до Генерального прокурора України, міністра соціальної політики України щодо позбавлення соціальних виплат малозабезпечених громадян та багатодітних сімей Шумського району Тернопільської області.

Ольги Сікори до Генерального прокурора України про перевірку підприємств, які ведуть роботи у сфері поводження з небезпечними відходами (збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізація).

Андрія Пишного до Прем’єр-міністра України щодо необхідності відкликання законопроекту реєстраційний номер 3100 «Про внесення змін до Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», який несе серйозну соціальну загрозу благодійній діяльності в Україні.

Групи народних депутатів (Карпунцова, Новак, Бригинця) до Генерального прокурора України стосовно неналежного розгляду депутатського запиту щодо надання Генеральною прокуратурою України правової оцінки бездіяльності Одеського міського голови Олексія Костусєва, який в ніч з 31 травня на 1 червня 2013 року, не вживав заходів для попередження та ліквідації наслідків стихійного лиха, а розважався у нічному клубі.

Едуарда Гурвіца до Генерального прокурора України щодо неналежного розгляду прокуратурою Одеської області депутатського звернення за скаргою президента Фонду соціального захисту «Ветеран».

Ігоря Швайки до Прем’єр-міністра України, міністра фінансів України, міністра освіти і науки, голів: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської обласних державних адміністрацій, Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, голови Київської міської державної адміністрації, голови Севастопольської міської державної адміністрації про кількість закритих шкіл у 2013-2014 роках, а також заходи, вжиті для збереження мережі шкіл, рівень фінансування програми «Шкільний автобус» та нецільове використання автобусів.

Ігоря Швайки до Прем’єр-міністра України, міністра закордонних справ України, міністра оборони України, міністра юстиції України, Генерального прокурора України, голови Державної прикордонної служби України про вжиті заходи щодо розслідування безпідставного звинувачення українського рибалки Олександра Федоровича та його повернення з російського полону.

Руслана Зелика до голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України щодо будівництва автозаправної станції на стратегічному водогоні Горбаків-Рівне села Біла Криниця Рівненського району Рівненської області.

Руслана Зелика до глави Адміністрації Президента України щодо звільнення Надії Федюшко з посади голови Зарічнянської районної державної адміністрації Зарічнянського району Рівненської області згідно зі зверненням громади села Борове Зарічнянського району Рівненської області та п’яти прилеглих сіл (всього 1800 підписів).

Олександра Фищука до Прем’єр-міністра України щодо необхідності фінансування ремонту асфальтного покриття доріг в селах Кіцманського району Чернівецької області, які потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС.

Олександра Фищука до Прем’єр-міністра України щодо необхідності вжиття невідкладних заходів, направлених на фінансування реконструкції та відновлення доріг і мостів сіл Петраші та Розтоки Путильського району Чернівецькій області, зруйнованих липневою повінню 2008 року.

Катерини Ващук до Прем’єр-міністра України щодо передачі земель державних підприємств «Еліта» села Брище та «Перемога» села Баківці Луцького району Волинської області, які віднесені до сфери управління Академії аграрних наук України, сільським радам.

Катерини Ващук до Прем’єр-міністра України щодо виділення коштів у Державному бюджеті України на 2014 рік на ремонт доріг у сільській місцевості.

Оксани Калетник до Прем’єр-міністра України щодо вжиття відповідних заходів по відновленню роботи очисних споруд, які розташовані в селі Цекинівка Ямпільського району Вінницької області.

Геннадія Федоряка до Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства соціальної політики України, Фонду соціального захисту інвалідів, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України про необхідність всебічного сприяння у направленні на лікування за кордон важкохворого інваліда Віктора Юрченка для забезпечення йому невід’ємного природного та непорушного права на охорону здоров’я і своєчасну медичну допомогу з боку уповноважених органів державної влади.

Геннадія Федоряка до Кабінету Міністрів України, Державної казначейської служби України, Міністерства фінансів України щодо необхідності створення сприятливих умов для реалізації пріоритетних проектів розвитку міста Чернівці.

Петра Симоненка до голови Вищої ради юстиції, голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо неправомірних дій судді Окружного адміністративного суду міста Києва Юлии Шрамко.

Олександра Мирного до Прем’єр-міністра України щодо вирішення питання про  збільшення субвенцій з Державного бюджету України для проведення ремонту доріг в місті Красилів Хмельницької області, які перебувають у вкрай критичному стані.

Ігоря Мірошниченка до Управління культури і туризму, національностей та релігії Сумської обласної державної адміністрації щодо вжиття невідкладних заходів для поновлення в будинку, де зупинявся Тарас Шевченко в місті Лебедин Сумської області автентичного зовнішнього вигляду.

Ігоря Мірошниченка до голови Сумської обласної державної адміністрації, начальника Державної екологічної інспекції у Сумської області, Публічного акціонерного товариства «Укргазвидобування» щодо здійснення невідкладних заходів по усуненню порушень, виявлених в ході перевірки Генеральною прокуратурою України «Полтавагазвидобування», та забезпечення проведення робіт для запобігання негативних наслідків видобутку вуглеводнів на території Боровенської і Будильської сільських рад Лебединського району Сумської області та передбачення коштів на їх проведення.

Групи народних депутатів (Геращенко, Кондратюк, Гриневич) до Голови Верховної Ради України щодо допуску до приміщень комітетів Верховної Ради України відвідувачів з дітьми.

Олега Сиротюка до Генерального прокурора України стосовно дотримання законодавства дирекцією Тернопільської філії Державного підприємства «Укрриба» щодо укладання договорів зберігання з правом користування з іншими підприємцями-орендарями ставків в області.

Віктора Развадовського до міністра оборони України щодо заборгованості за спожите теплопостачання.

Віктора Развадовського  до Прем’єр-міністра України щодо збереження цілісності майнового комплексу Відкритого акціонерного товариства «Коровинецький цукровий завод» та інфраструктури селища Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області.

Спірідона Кілінкарова до Генерального прокурора України щодо бездіяльності органів прокуратури в місті Луганську.

Спірідона Кілінкарова до Генерального прокурора України щодо бездіяльності органів прокуратури в місті Луганську відносно питань забезпечення населення міста неякісною питною водою.

Олександра Абдулліна до голови Державної пенітенціарної служби України щодо недопущення порушення національного та європейського законодавства, припинення політичних репресій відносно Юлії Тимошенко напередодні підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Олександра Абдулліна до голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ щодо порушення базових принципів судочинства у справі Юлії Тимошенко.

Групи народних депутатів (Чугуннікова, Ванзуряка, Розенка) до Вінницького обласного прокурора, Вінницького міського голови щодо захоплення двох земельних ділянок в місті Вінниця, по вулиці Івана Богуна, без номера.

Людмили Денісової до Генерального прокурора України щодо вжиття Генеральним прокурором України необхідних заходів стосовно перевірки неефективного використання бюджетних коштів першим заступником голови Тростянецької районної державної адміністрації Сумської області Едуардом Холодовим.

Тетяни Слюз до голови Київської міської державної адміністрації щодо завершення реконструкції шляхопроводу на проспекті Перемоги.

Тетяни Слюз до тимчасово здійснюючого повноваження голови ППАТ «Укртелеком» щодо поновлення стаціонарного радіомовлення у Чернігівській області.

Анатолія Диріва до Прем’єр-міністра України щодо завершення будівництва школи у селі Раковець Богородчанського району Івано-Франківської області.

Олександра Присяжнюка до Прем’єр-міністра України, міністра оборони України, голови Житомирської обласної державної адміністрації щодо виділення коштів Міністерством оборони України для підключення до опалення та введення в експлуатацію житлового будинку військовослужбовців в місті Житомирі.

Олександра Присяжнюка до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України, Голови Служби безпеки України щодо розслідування факту злочину та притягнення до відповідальності осіб, винних у вчиненні актів вандалізму, в результаті чого було зруйновано пам’ятник Володимиру Леніну в місті Узин Київської області в ніч з 8 на 9 вересня 2013 року.

Василя Пазиняка до міністра інфраструктури України, голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» щодо вирішення питання якнайскорішого проведення газифікації міста Рава — Руська Жовківського району Львівської області, що знаходиться у безпосередній близькості з кордоном Євросоюзу, та вирішення питання з фінансуванням завершення будівництва підвідного газопроводу «Добросин — Рава — Руська».

Олександра Голуба до Генерального прокурора України щодо рейдерського захоплення майна Відкритого акціонерного товариства «Сокальський тепличний комбінат».

Олександра Голуба до голови Львівської обласної державної адміністрації щодо забезпечення теплом мешканців міста Борислава Львівської області.

Олександра Зубчевського до Прем’єр-міністра України щодо необхідності закріплення земельних ділянок колишнього полігону військової частини А-4322 за мешканцями сіл Новопетрівка та Старопетрівка Бердянського району Запорізької області.

Руслана Сольвара до Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Генеральної прокуратури України, Державної виконавчої служби України, Уповноваженого Президента України з прав дитини, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради юстиції щодо захисту конституційного права на житло малолітніх дітей та недопущення їх виселення з житлового приміщення.

Руслана Сольвара до Міністерства фінансів України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Київської обласної державної адміністрації щодо незадовільного стану фінансування та виконання заходів, передбачених Загальнодержавною програмою розвитку водного господарства та Загальнодержавною цільовою програмою «Питна вода України на 2011-2020 роки».

Сергія Гриневецького до Прем’єр-міністра України щодо забезпечення випускників вищих навчальних закладів першим робочим місцем.

Сергія Гриневецького до віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула щодо відновлення ліфтового господарства України.

Михайла Герасимчука до Генерального прокурора України щодо порушення екологічного законодавства через існування стихійного полігону Твердих Побутових відходів біля села Лютіж Вишгородського району Київської області.

Валерія Головка до міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо загрози проведення опалювального сезону 2013-2014 років, а також забезпечення населення Полтавської області питною водою.

Лідії Котеляк до Прем’єр-міністра України, міністра освіти і науки України, міністра соціальної політики України стосовно необхідності внесення змін до деяких підзаконних актів України щодо встановлення рівних прав працівників під час виходу на пенсію.

Ольги Михайленко до міністра інфраструктури України щодо поновлення курсування потягів Миколаїв-Кривий Ріг, Миколаїв-Москва, Ясинувата-Одеса.

Ольги Михайленко до Прем’єр-міністра України щодо повернення заборгованості із заробітної плати працівникам Державного підприємства «Херсонагроліс».

Арсена Авакова до Генерального прокурора України щодо порушення норм чинного законодавства у сфері корпоративного управління та державної реєстрації юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців.

Арсена Авакова до міністра охорони здоров’я України про забезпечення медичного обслуговування населення Харківської області.

Федора Негоя до Генеральної прокуратури України, Міністерства доходів і зборів України щодо бездіяльності податкових органів та прокуратури Цюрупинського та інших районів Херсонської області.

Валерія Дубіля до міністра внутрішніх справ України щодо порушення законності адміністрацією комунального підприємства «Палац дітей і юнацтва» Тростянецької районної ради Сумської області.

Валерія Дубіля до міністра доходів і зборів України щодо порушення законності адміністрацією комунального підприємства «Тростянецький ринок» Тростянецької районної ради Сумської області.

Олександра Мочкова до Генерального прокурора України щодо необхідності ретельної перевірки законності та обґрунтованості зміни обвинувачення у кримінальному провадженні громадянина Андрія Кривчикова.

Ольги Левченко до Голови Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті, начальника управління Державної автомобільної інспекція Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві щодо забезпечення безпеки руху громадського транспорту в місті Києві.

Віталія Журавського до Прем’єр-міністра України щодо внесення селища Городок Радомишльського району Житомирської області до Переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Миколи Паламарчука до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України щодо вжиття належних заходів реагування за фактом нанесення тілесних ушкоджень народним депутатам працівниками міліції біля Київської міської державної адміністрації 19 серпня 2013 року.

Володимира Чуба до Прем’єр-міністра України щодо фінансування субвенції на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян з Державного бюджету України для міста Алчевська.

Валентина Королюка до Прем’єр-міністра України щодо підзвітності структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади органам місцевого самоврядування.

Валентина Королюка до голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики щодо внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 22 жовтня 2004 року №1030 з метою врахування особливостей світлого періоду доби в різних регіонах країни.

Тараса Кутового до Генерального прокурора України щодо  розгляду прокуратурою Вінницької області справи стосовно зловживань з бюджетними коштами, виділеними на розвиток сільського господарства.

Оксани Продан до Прем’єр-міністра України щодо відновлення прав суб’єктів оціночної діяльності.

Сергія Баландіна до Генерального прокурора України, голови Антимонопольного комітету України щодо ситуації з ознаками порушень законодавства про державні закупівлі та ознаками корупції навколо результатів тендеру на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Будмагістраль» на загальну суму 18 мільйонів гривень в місті Нікополь Дніпропетровської області.

Сергія Баландіна до Генерального прокурора України, голови Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів щодо вжиття заходів для недопущення обману споживачів (нарахування плати населенню за ненадані послуги тепломережі Комунальним підприємством «Жовтоводськ-тепломережа») міста Жовті Води Дніпропетровської області.

Романа Шугала до Прем’єр-міністра України, міністра енергетики та вугільної промисловості України, голови Чернівецької обласної державної адміністрації, голови Сторожинецької районної державної адміністрації Чернівецької області щодо незадовільного енергопостачання мешканців кута «Бджілка» селища міського типу Красноїльська Сторожинецького району Чернівецької області.

Романа Шугала та Сергія Гордієнка до голови Полтавської обласної державної адміністрації, голови Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, завідувача сектору Державної інспекції України з контролю за цінами у Полтавській області, Полтавського міського голови щодо недопущення необґрунтованого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в місті Полтаві.

Андрія Пишного до Прем’єр-міністра України щодо незаконного закриття дільничної лікарні в селищі Архангельське Високопільського району Херсонської області.

Василя Петьовки до Генерального прокурора України стосовно несвоєчасної виплати Закарпатським обласним відділенням Фонду соціального страхування коштів з тимчасової втрати працездатності матеріального забезпечення та соціальних послуг застрахованим особам.

Богдана Бенюка до Генерального прокурора України щодо фальсифікації доказів по справі «дніпропетровських терактів».

Богдана Бенюка до Генерального прокурора України щодо порушення вимог законодавства Державною службою України з лікарських засобів при застосуванні лікарського засобу «Бетфер ОДИН А Плюс».

Володимира Пехова до Генерального прокурора України, Уповноваженого Президента України з прав дитини, голови Житомирської обласної державної адміністрації, голови Житомирської обласної ради щодо вжиття невідкладних заходів, направлених на забезпечення конституційних прав дітей в комунальному закладі «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Родина» Житомирської обласної ради.

Олександра Сича до Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права українців, які проживають на території Автономної Республіки Крим, безперешкодно здобувати освіту державною мовою в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах.

Ірини Фаріон до Прем’єр-міністра України щодо неналежної відповіді Міністра культури України Леоніда Новохатька на депутатське звернення про агресивне антиукраїнство кіноальманахів «Мудаки» та «Україно, ґудбай!»,  підтриманих Державним агентством України з питань кіно.

Ірини Фаріон до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України, міністра культури України щодо перевірки інформації про захоплення Українською православною церквою 75 об’єктів на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Романа Ілика до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України щодо розслідування резонансної справи про зґвалтування та спроби самогубства з цього приводу неповнолітньої сироти Іванни Танчук, мешканки міста Дрогобич Львівської області.

Костянтина Гузенка до міністра екології та природних ресурсів України про ігнорування з боку Міністерства екології та природних ресурсів України небезпечної екологічної ситуації, що склалась на даний час у місті Дніпродзержинськ.

Ірини Луценко до Прем’єр-міністра України щодо жахливого стану автомобільних доріг в Канівському регіоні.

Ірини Луценко до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України щодо численних фактів зловживань посадовими особами органів влади та місцевого самоврядування Бориспільського району Київської області своїм службовим становищем, вчинення ними посадових злочинів та корупційних діянь при розподілі землі.

Андрія Кожем’якіна до Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ України стосовно здійснення перевірки фактів порушень вимог чинного законодавства, а також протиправної бездіяльності окремих працівників управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області щодо своєчасного, всебічного, повного та неупередженого розслідування окремих кримінальних проваджень та притягнення винних осіб до відповідальності, передбаченої чинним законодавством України.

Валерія Лунченка до міністра екології та природних ресурсів України щодо необхідності вжиття невідкладних заходів, направлених на утилізацію відходів І-ІІ класу небезпеки, які знаходяться на території Публічного акціонерного товариства «Агрокомплекс» в селі Рокосово Хустького району Закарпатської області.

Якова Безбаха до Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства інфраструктури України, Уповноваженого Президента України з прав дитини, Державної адміністрації залізничного транспорту України щодо вирішення нагального питання відновлення функціонування дошкільних навчальних закладів у Самарському районі міста Дніпропетровська.

Тараса Кутового до Прем’єр-міністра України щодо неналежного забезпечення потреб населення Полтавської області в скрапленому газі.

Володимира Бойка до Прем’єр-міністра України щодо недофінансування місцевих бюджетів в Тернопільській області.

Володимира Бойка до Прем’єр-міністра України щодо виділення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації, завершення будівництва та облаштування загальноосвітньої школи по вулиці Бригадній в місті Тернополі.

Василя Гладія до Прем’єр-міністра України щодо необхідності вжиття невідкладних заходів для забезпечення реалізації у 2013 році проектів — переможців Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року.

Антона Кіссе до міністра охорони здоров’я України про заходи щодо зменшення витрат батьків на лікування дітей, хворих на онкологічні захворювання.

Антона Кіссе до Прем’єр-міністра України щодо включення об’єктів Болградського, Кілійського і Саратського районів Одеської області на фінансування у 2014  році за загальнодержавною цільовою програмою «Питна вода України» на 2011-2020 роки.

Омеляна Парубка до міністра внутрішніх справ України про невідкладне вжиття заходів для вирішення питання щодо неправомірних дій з боку службових осіб Товариства з обмеженою відповідальністю «Еліт-Сталь» в частині невідкладних договірних зобов’язань перед Приватним підприємством «Рембуд-Люкс».

Михайла Блаватського до Голови Верховної Ради України щодо необґрунтованого завищення вартості послуг авіакомпаній, якими користується Верховна Рада України.

Володимира Дудки до міністра охорони здоров’я України щодо необхідності всебічного сприяння в невідкладному лікуванні важкохворої чотиримісячної дитини Тетяни Макарук.

Степана Івахіва до Прем’єр-міністра України, голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо фінансування добудови підвідних газопроводів у Ковельському, Ратнівському, Старовижівському та Шацькому районах Волинської області.

Валерія Кальченка до Прем’єр-міністра України щодо строків затвердження та введення в дію проекту Постанови Кабінету Міністрів України про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України № 1210 від 23.11.2011 року «Про поетапне підвищення мінімальних розмірів пенсій інвалідам-учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та іншим інвалідам».

Сергія Гордієнка до Прем’єр-міністра України, голови Державного агентства земельних ресурсів України, міністра юстиції України щодо необхідності негайного розв’язання проблем реєстрації прав власності та оренди земельних ділянок.

Групи народних депутатів (Гордієнка, Самойленка та інших – всього 19) до голови Вищої ради юстиції, голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо порушень чинного законодавства суддею Окружного адміністративного суду міста Києва Юлією Шрамко.

Василя Самойленка до міністра аграрної політики та продовольства України, голови Державного агентства земельних ресурсів України щодо вирішення питання про передачу 500 гектарів землі в користування громади сільської ради села Велика Горбаша Черняхівського району Житомирської області.

Юрія Дерев’янка до Прем’єр-міністра України, голови Державного агентства автомобільних доріг України, голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо необхідності негайного проведення ремонту автомобільних доріг в Івано-Франківській області, у тому числі, в Надвірнянському районі та місті Надвірна.

Оксани Продан до міністра фінансів України щодо проведення платежів розпорядників коштів міського бюджету міста Донецька.

Лілії Гриневич до Прем’єр-міністра України про вжиття невідкладних заходів у зв’язку з критичним станом фінансування робіт з підготовки навчальних закладів до опалювального сезону.

Лілії Гриневич до Прем’єр-міністра України про аварійний стан приміщення школи в селі Ролів Дрогобицького району Львівської області та необхідність добудови загальноосвітнього навчального закладу.

Едуарда Гурвіца до міністра охорони здоров’я України щодо стану виконання бюджетної програми за кодом бюджетної класифікації 2301360 «Лікування громадян України за кордоном».

Ярослава Дубневича до голови Державного агентства автомобільних доріг України, начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області щодо капітального ремонту територіальної автомобільної дороги державного значення загального користування Нижанковичі — Самбір — Дрогобич — Стрий.

Ярослава Дубневича до міністра енергетики та вугільної промисловості України, голови Львівської обласної державної адміністрації щодо вирішення питання забезпечення надійного електропостачання житлових будинків №1 та №2 у селі Луки Самбірського району Львівської області.

Андрія Пономарьова до міністра інфраструктури України щодо забезпечення безпеки дорожнього руху у селищі міського типу Старобешево Донецької області.

Групи народних депутатів (Опанащенка, Негоя та інших. Всього 4 депутатів) до Прем’єр-міністра України щодо вирішення надзвичайної ситуації, яка склалась у зв’язку з відсутністю питного водопостачання населення Нижньосірогозького та Іванівського районів Херсонської області шляхом добудови Іванівського групового водопроводу.

Групи народних депутатів (Опанащенка, Негоя та інших. Всього 4 депутатів) до Прем’єр-міністра України щодо необхідності створення передумов для сталого соціально-економічного розвитку сільських населених пунктів Херсонської області та повної реалізації потенціалу її аграрного сектору.

Ольги Сікори до Генерального прокурора України про перевірку на причетність до вчинення кримінальних правопорушень Юрієм Чорним — головою Рогатинської районної ради Івано-Франківської області та правомірності надання йому статусу державного службовця, присвоєння рангу і категорії державної служби, надання допуску до державної таємниці.

Романа Ілика до міністра фінансів України щодо незадовільного стану фінансування галузі освіти у містах Дрогобич, Борислав, Трускавець та Дрогобицькому районі Львівської області.

Василя Деревляного до Генерального прокурора України щодо невиконання Тернопільською міською виборчою комісією судових рішень, згідно яких визнані протиправними дії комісії з проведення повторного підрахунку голосів виборців в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №29 з виборів депутатів Тернопільської міської ради 31 жовтня 2010 року, та визнання протиправною постанову комісії про визнання Віталія Смакоуза обраним у цьому окрузі депутатом міської ради.

Юрія Сиротюка до голови Державної міграційної служби України, голови Державної прикордонної служби України щодо стану охорони державного кордону України, заходів із протидії незаконній міграції та механізмів закриття каналів нелегальної міграції.

Степана Івахіва до Прем’єр-міністра України, голови Волинської обласної державної адміністрації щодо перевірки реального стану підготовки до зими місцевими органами влади.

Антона Дорохова до міністра внутрішніх справ України щодо незаконного захоплення земельної ділянки в Суворовському районі міста Одеси.

Валерія Головка до міністра фінансів України щодо дотримання норм законодавства при складанні проектів Державного бюджету України на 2013 та 2014 роки.

Юрія Вознюка до Прем’єр-міністра України щодо захисту інтересів сертифікованих оцінювачів України та перевірку окремих нормативно-правових актів Фонду державного майна України на відповідність законодавству України.

Юрія Вознюка до Прем’єр-міністра України щодо фінансування ремонтних робіт та заходів з реконструкції Гощанської центральної районної лікарні.

Сергія Капліна до Кабінету Міністрів України щодо вжиття заходів по недопущенню необґрунтованого та безпідставного підвищення тарифів на комунальні послуги для мешканців міста Полтави.

Вікторії Бабич до Прем’єр-міністра України стосовно виділення з Державного бюджету України додаткового фінансування для повноцінного функціонування комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Вікторії Бабич до міністра аграрної політики та продовольства України стосовно виплати грошової компенсації відповідно до Державної програми «Селекція у тваринництві» Державному підприємству «Сумський державний селекційний центр» для забезпечення виплати заборгованості по заробітній платі на зазначеному підприємстві.

Олександра Бригинця  до Прем’єр-міністра України щодо необхідності вжиття невідкладних заходів, направлених на збереження будинку-пам’ятки, в якому мешкав видатний український письменник Михайло Коцюбинський, у місті Бар Вінницької області.

Андрія Тягнибока до Генерального прокурора України щодо вжиття невідкладних заходів прокурорського реагування, спрямованих на перевірку факту розкрадання природних ресурсів (надр) в особливо великих розмірах.

Вадима Колесниченка до Прем’єр-міністра України щодо приведення Постанови Кабінету Міністрів України про деякі питання виконання Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» (№185 від 13 березня 2013 року) у відповідність до чинного законодавства України.

Групи народних депутатів (Яреми, Донія, Ддерев’янка) до Генерального прокурора України щодо притягнення до юридичної відповідальності осіб, які здійснили напад на Ольгу Сікору, та перешкоджали її діяльності як народного депутата України.

Максима Бурбака до Прем’єр-міністра України щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту та реконструкцію кінотеатру імені Івана Миколайчука у місті Чернівці.

Максима Бурбака до Прем’єр-міністра України щодо проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах у Заставнівському районі Чернівецької області.

Олександра Турчинова до Кабінету Міністрів України щодо ігнорування міністром юстиції України та Державною реєстраційною службою України депутатського запиту.

По материалам офиц. сайта Верховной Рады

КОММЕНТАРИЙ ЭРАСТА ФАНДОРИНА

Почему среди этих   запросов нет запросов запорожских нардепов Карташова, Богуслаева, Сухого, Бандурова, Кальцева? Что,  этим народным депататам интересы избирателей по барабану или в их округах нет ни одной проблемы?  Нет, не по барабану и проблемы есть.  Они, видимо, запросы уже написали, но чернила на них еще не высохли. Вот и ждут когда высохнут.

Фото: read.vipadvert.ru

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий