ПЕРВЫЙ РАУНД ВЫБОРОВ-2015: хук слева. В Бердянске отказали Кличко в проведении встречи со студентами, но он все равно вошел в актовый зал…

Запорізька влада намагалася зірвати заплановану зустріч Віталія Кличка зі студентами Бердянського Державного Педагогічного університету. В день зустрічі ректору почали погрожувати звільненням з роботи, а студентам, які чекали на Кличка у актовому залі, сказали, що там зараз нібито відбуватиметься науково-практична конференція і попросили звільнити зал.

Тому лідер «УДАРу» поспілкувався спочатку з молоддю, яка вийшла чекати на подвір’я  університету. А потім зайшов в актовий зал, де виступив і відповів на запитання студентів, яких зібрали там на конференцію, щоб не відбулася зустріч із Віталієм Кличком.

 Бердянські студенти оплесками  зустріли лідера «УДАРу» і поставили багато запитань: і про його плани на майбутнє, перспективи освіти в Україні, про голосування в парламенті за європейські закони, а також: куди врешті йти Україні — в Євросоюз чи до Митного Союзу. «Наша політична сила завжди відстоювала євроінтеграційний курс України. І сьогодні ми робимо усе, щоб цей шанс Україна реалізувала»,- підкреслив Віталій Кличко, повідомляє сайт партії «УДАР»

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий