Відкрита заява

Голові Запорізької районної ради Гоменюку І.А. Керівнику Запорізької обласної організації  ВО «Батьківщина» Крайньому В.Г.

Копія: невизнаному мною в.о. керівника Запорізької обласної організації ВО «Батьківщина» Старуху О.В.

Відкрита заява

22 серпня 2013 року членами Партії Реформи і Порядок Олександром Старухом, Владиславом Куценко та В’ячеславом Колесніковим під повним заступництвом народного депутата України Сергія Соболєва здійснено рейдерське захоплення обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Є багато фактів, які вказують на причетність членів ПРП в Запорізькій області до кримінальних оборудок. Безпосередньо, Владіслав Куценко та В`ячеслав Колесніков, відомі в області своїми махінаціями з земельними ділянками, крадіжками бюджетних коштів та зв’язками з кримінальними структурами.

Знаючи, що їх кримінальні вчинки можуть бути перешкодою для їх діяльності в партії, вони пролобіювали на посаду керівника обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Старуха, який як губернатор Запорізької області при прем’єрстві Тимошенко активно не підтримував ії уряд, та також негативно відноситься до всіх теперішніх членів нашої опозиційної партії.

В останні дні серпня та на початку вересня на керівників партійних структур області чиниться тиск щодо примусового підпорядкування членам ПРП, та відбувається дискримінація складу обласного керівництва на чолі з Валерієм Крайнім.

Від імені своїх товаришів-однопартійців і особисто від себе як керівника фракції ВО «Батьківщина» в Запорізькій районній раді я заявляю, що Сергій Соболєв політичний лицемір, який прикриває своїм званням народного депутата земельних авантюристів Владислава Куценко та В`ячеслава Колеснікова.

Так само я відкрито заявляю, що народний депутат Сергій Соболєв з метою приховати свої провали в партійній роботі навмисне дискредитує і вішає ганебні ярлики на тисячі відданих Юлії Тимошенко запорізьких членів партії ВО «Батьківщина», назвавши їх у своєму інтерв’ю запорізькому журналісту Богдану Василенко бандитами і перебіжчиками-регіоналами. «Я побачив, хто сидить поруч з Валерієм Крайнім — це все шістки з офісу Анісімова.

Так що проблема була не в (Таріела ) Васадзе , який перейшов до регіоналів. Проблема була в тому, що місцеву (опозиційну) партію очолили бандити і перебіжчики-регіонали. Вони всі підтримують пана Анісімова, і підконтрольні їм «опозиційні» депутати місцевих рад голосують разом з депутатами-регіоналами пана Анісімова», — заявив Сергій Соболєв.

За ці слова і те, що зроблено, Сергію Соболєву ще належить вибачитися перед членами партії, але на сьогодні ця людина повністю розколола і знищила опозицію в Запорізькій області.

Враховуючи вище викладене, я як член партії ВО «Батьківщина» з 2006 року, керівник фракції ВО «Батьківщина» у Запорізькій районній раді, не бажаю перебувати в рейдерські захопленій авантюристами Запорізькій обласній партійній організації ВО «Батьківщина» і оголошую про своє призупинення членства в цій партії, і так само заявляю про вихід з депутатської фракції ВО «Батьківщина» у Запорізькій районній раді Запорізької області, залишаючи за собою право бути позафракційним депутатом.

4 вересня 2013 року

Депутат Запорізької районної ради Андрій  Бартиш

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий