Члени ради директорів Tesla та Space X вживали наркотики разом з Ілоном Маском

Члени ради директорів Tesla та Space X вживали наркотики разом з Ілоном Маском, побоюючись його засмутити. Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на джерела.

Маск використовував кетамін на зустрічах із членом ради директорів Tesla та співзасновником сервісу оренди житла Airbnb Джо Геббією, стверджують джерела видання.

Також з Маском наркотики вживали колишні члени ради директорів Tesla Стів Джарветсон та Антоніо Грасіас, а також брат мільярдера Кімбал Маск – ресторатор та підприємець, який входить до ради директорів Tesla та SpaceX.

WSJ повідомляє, що брати, а також близькі до Маски люди відвідують спеціальні нарковечірки у Мексиці.

Дійшло до того, що один із друзів Маска — колишній член ради директорів Tesla Ларрі Еллісон — навіть пропонував йому взимку 2022 року приїхати до нього на Гаваї, щоб бізнесмен міг відпочити і припинити вживати наркотики.

Оточення Маска в компанії побоюється його засмутити відмовою вживати наркотики, оскільки бізнесмен допоміг їм сколотити статки.

Раніше Wall Street Journal повідомляв, що Ілон Маск вживав наркотики на закритих вечірках у всьому світі. За даними видання, з 2018 до 2021 року він відвідав кілька вечірок, учасники яких здають телефони та підписують договори про нерозголошення.

Пізніше американський бізнесмен заявив, що в його організмі за три роки вибіркових тестів не було виявлено навіть слідів наркотиків або алкоголю.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.