Кличко побачив у столиці шквальну кампанію з дискредитації його влади

Кличко заявив про шквальну кампанію з дискредитації столичної влади
Віталій Кличко (скриншот) / facebook.com/Vitaliy.Klychko

Мер Києва Віталій Кличко заявив про політичний тиск на столичну владу, заявивши про кампанію проти київської влади. Про це він повідомив у Telegram.

“Сьогодні відбувається шквальна кампанія з дискредитації столичної влади і мене особисто. Безкінечні обшуки, що паралізують роботу департаментів і служб міста. У воєнний час вносять хаос в управління столицею. Не дають належно працювати підприємствам критичної інфраструктури”, — заявив Кличко. 

Мер нагадав про вручення підозри директору Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роману Ткачуку, зауваживши, що “при цьому жоден з голів районів, які відповідальні за облаштування укриттів і є балансоутримувачами та розпорядниками коштів, не постраждав”. 

Кличко додав, що глави районів знаходяться у вертикалі центральної влади.

“То ми говоримо про об’єктивність і відсутність політичних мотивів? Ми вже перемогли? Немає інших викликів, головна проблема — Кличко?! І комусь знову свербить взяти під контроль столицю. Але ж заручниками ситуації політичної боротьби ви робите киян. Бо руйнуєте і самоврядування в столиці, і систему життєзабезпечення міста, створюючи хаос в умовах воєнного часу!”, — додав він.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.