Вона не така: МЗС прокоментувало скандал з призначенням “сексологині ”послом у Болгарії

МЗС прокоментувало скандал, пов’язаний із призначенням Олесі Ілащук послом України у Болгарії. Жінка не має досвіду роботи ані у дипломатії, ані на державних посадах і надавала послуги фахівчині з сексології та дорогоцінних прикрас.

Що стосується призначення на посаду Олесі Ілащук, то за наявною в МЗС інформацією вона отримала диплом з відзнакою за спеціальністю «Країнознавство» кафедри міжнародних відносин факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету ім.  Федьковича. Має кваліфікацію спеціалістки з міжнародних відносин, перекладачки. Вільно володіє англійською мовою.

Уряд Болгарії після оцінки її кандидатури, як це заведено у міжнародній практиці, без зволікань надав агреман пані Ілащук, не маючи жодних застережень щодо її роботи.

Призначення на посади послів некадрових дипломатів є звичайною міжнародною практикою. В Україні за останні два роки усі некадрові дипломати, які були призначені на посади послів, демонструють гідні результати роботи.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.