В США наклав на себе руки в готелі Лос-Анджелеса відомий актор, танцюрист і діджей

Американський діджей, танцюрист, продюсер та актор фільму ‘Step Up’ Стівен Босс наклав на себе руки у віці 40 років. Про це повідомляє CNN.

Про смерть артиста повідомила його дружина Еллісон Холкер Бос. 13 грудня актора виявили мертвим в одному з готелів Лос-Анджелеса. Причин його самогубства поки не встановлено.

«З найважчим серцем я змушена повідомити, що мій чоловік Стівен покинув нас. Стівен висвітлював кожну кімнату, до якої входив. Він цінував сім’ю, друзів та суспільство понад усе, а вести людей за собою з любов’ю та світлом було для нього всім. Він був опорою нашої родини, найкращим чоловіком та батьком, і натхненням для своїх шанувальників», — зазначила вдова артиста.

Незадовго до трагедії пара відзначила дев’яту річницю весілля. Подружжя виховувало трьох дітей.

Бос набув широкої популярності після зйомок у таких фільмах, як ‘Magic Mike XXL’, ‘Modern Family’ та ‘Step Up’. У 2008 році він взяв участь у танцювальному шоу «Проект Уейда Робсона», де виграв друге місце, а через 14 років повернувся до проекту як член журі.

Крім цього, протягом восьми років артист був запрошеним діджеєм у шоу Еллен Дедженерес, а 2020-го став виконавчим продюсером проекту.

Актор, танцюрист і діджей Стівен Босс наклав на себе руки. Фото: cnn.com

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.