В Одеській мерії НАБУ викрило нову злочинну групу на чолі з Кауфманом

Детективи затримали трьох осіб за підозрою у створенні злочинної організації та вчиненні корупційних злочинів в Одесі. Попередня правова кваліфікація — ч.1 ст.255, ч.3 ст.369 КК. Наразі йдеться про двох організаторів та їхню довірену особу. Однак слідство встановлює й інших учасників.

Слідство встановило, що восени 2021 року, після викриття схеми Труханова та «Будови», що спеціалізувалася на корупційних схемах незаконного вибуття майна з комунальної власності Одеси, на її місті з’явилася нова. Ця злочинна організація взяла під контроль практично всі питання економічного життя міста, серед яких взаємодія з забудовниками, закупівлі коштом місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств, інші аспекти взаємодії з бізнесом. Задля безперебійності реалізації поставлених цілей організатори налагодили процес системного підкупу чиновників та депутатів місцевої ради.

Як повідомляє «Слово і діло» затримали колишнього депутата Одеської міської ради, а нині бенефіціара групи Vertex United і мажоритарного власника тютюнового гіганта TEDIS Ukraine Бориса Кауфмана. Наразі тривають слідчі дії в приміщенні Одеської міськради

https://368.media

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.