Керівника «Київавтодору» підозрюють у службовій недбалості з тяжкими наслідками

Ексдиректору Служби автомобільних доріг у Київській області, який нині обіймає посаду керівника КК «Київавтодор» Олександр Федоренко, повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК). Про це повідомляє столична прокуратура.

Також провідному інженеру та начальнику лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг повідомлено про підозру у заволодінні майном в особливо великих розмірах та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК).

За даними слідства, у 2019 році приватна компанія на виконання договору підряду проводила ремонт ділянки дороги Миронівка-Богуслав. По завершенню робіт керівник підрядної фірми з метою заволодіння бюджетними коштами вказав в офіційних документах неправдиву інформацію про об’єм та якість виконаних робіт.

При цьому посадовці Служби автомобільних доріг, які мали проконтролювали якість та повноту виконаних робіт, діючи в інтересах підрядника, забезпечили виготовлення та підписання фіктивних актів лабораторних випробовувань та інших офіційних документів.

Ці документи були підписані головним інженером Служби автомобільних доріг у Київській області та її тодішнім директором. Таким чином підрядник неправомірно одержав 4,6 млн гривень бюджетних коштів.

Крім того, ексдиректору Служби автомобільних доріг у Київській області, який нині обіймає посаду керівника КК «Київавтодор», повідомлено про підозру у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК), повідомляє https://368.media/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.