У Бердянську біля гаражу вбито «заступника мера» та його дружину – «голову виборчкому»

У п’ятницю, 16 вересня, в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області загинуло подружжя колаборантів. Чоловіка росіяни призначили на посаду «заступника мера», а його дружину призначили «організатором» псевдореферендуму.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання «РИА Новости». Згідно зі словами окупантів, йдеться про Олега Бойка, який обійняв цю посаду в окупаційній адміністрації.

При цьому, росЗМІ також заявляють про загибель дружини колаборанта. Вона очолювала «територіальну виборчу комісію» та займалася організацією так званого «референдуму».

«У Бердянську вбили заступника мера міста з ЖКГ Бойко та його дружину, яка очолювала міський виборчком», — йдеться у повідомленні.

2


» Сегодня, 16 сентября, в микрорайоне Колония в Бердянске было совершено двойное убийство. У своего гаража был убит заместитель главы военно-гражданской администрации города Бердянск по вопросам жилищно-коммунального хозяйства Олег Бойко и его жена Людмила Бойко, которая возглавляла городскую территориальную избирательную комиссию по проведению референдума», – говорится в сообщении так называемой администрации города в Telegram.

Известно, что в 2020 году Бойко баллотировался в мэры Бердянска от ныне запрещенной ОПЗЖ.

Запорізька область,Референдум,Бердянськ,Держзрада,Смерть,Окупанти, Державна зрада,Колабораціонізм,Колаборанти,Окупація

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.