ДЕЖУРНАЯ ЧАСТЬ МВД. 23 марта в Украине: Иностранцы грабили в Запорожье. В Бердянске убита пенсионерка. В Одессе поймали директора на взятке…

У місті Бердянську Запорізької області в результаті проведення слідчих дій затримано 32-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 19 березня в будинку 84-річної пенсіонерки, під час сварки на ґрунті неприязних відносин заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Іловайськ Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 27-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 22 березня у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення 48-річному місцевому жителю, від яких останній в лікарні невдовзі помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Дергачах Харківської області в результаті проведення слідчих дій викрито 41-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 22 березня у квартирі за місцем проживання під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убив свого 44-річного брата. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Верхньодніпровську Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 33-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 5 грудня минулого року зайшов до будинку 75-річної пенсіонерки й викрав у неї 80 грн.. Після цього, з метою приховування злочину, задушив потерпілу.

 У Обухівському районі Київської області у результаті проведення слідчих дій затримано 51-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 21 березня у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою заподіяв тілесні ушкодження 47-річному місцевому жителю (госпіталізований). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство).

 У місті Марганці Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 35-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 20 березня в зазначеному місті у квартирі 63-річного безробітного, під час сварки після спільного розпиття спиртних напоїв металевим кухлем заподіяв смертельні тілесні ушкодження 32-річній місцевій жительці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 У місті Часовому Яру Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 50-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 20 березня в згаданому місті у квартирі 54-річного безробітного під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 

У Слов’янському районі Донецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 43-річну місцеву жительку та 39-річного жителя вказаного району. Попередньо встановлено, що вони ввечері 21 березня на вулиці згаданого селища під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яною палицею заподіяли смертельні тілесні ушкодження 40-річному місцевому жителю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 У Миколаївській області в результаті проведення слідчих дій затримано 20-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 21 березня в зазначеній області в будинку 20-річного юнака під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 37-річному односельцю. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано двох іноземних громадян 23 та 21 року. Попередньо встановлено, що вони в зазначеному місті відібрали в місцевої 18-річної жительки мобільний телефон (вилучено). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

У місті Дніпропетровську до міліції по спецлінії “103” зателефонував місцевий житель. Він повідомив, що деякий час в зазначеному місті в житловому будинку станеться вибух. На час проведення обстеження із зазначеного будинку було евакуйовано 40 мешканців. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

 У місті Херсоні у квартирі 77-річної пенсіонерки, вилучено 5 кг макової соломки, 113 мл ацетильованого опію та 104 пігулки “Димедролу”.

На Одещині відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара) стосовно директора одного з комунальних підприємств. Він через посередника – 55-річного іноземного громадянина, вимагав та отримав 2 тис. доларів США хабара від приватного підприємця за надання дозволу на укладання договору про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою на пляжі. Чоловіків затримано.

По официальной информации МВД Украины

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий