Цибулько навіть знає, що і де накрилось мідним тазом

Політолог Володимир Цибулько вважає, що Путін пом’якшав у своїй політиці щодо України, оскільки побоюється Байдена. Про це політолог розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи прес-конференцію Путіна Цибулько розповів, чи буде Росія намагатись впихнути Донбас в Україну.

«Вони будуть продовжувати це роботи, оскільки утримання Донбасу дорого обходиться російській казні, а гроші скорочуються з дуже величезною швидкістю. Росія взагалі розгублена, тому що їхні плани Україна фактично зруйнувала, і їхня ідея про впихання Донбасу в тіло України і утримання коштом України, по суті, накрилося мідним тазом.

Тому в даній ситуації Росія ніякої ідеї не має і тягне максимально паузу, розуміючи, що Байден буде більш послідовним і принциповим в ставленні до Росії.

Тому, швидше за все, що тональність путінської конференції була дуже миролюбна, вона пов’язана саме з очікуванням майбутніх санкцій і з внутрішніми бунтами в оточенні Путіна. По суті, все, що вчора говорив Путін, це пережовування традиційних наративів Путіна, просто, можливо, що більш радикально це виглядало в плані брехні. Ідея про те, щоб перекласти утримання окупованих територій Донбасу зі збереженням статусу на українські плечі, це поки що домінантна ідея. Ніяких інших планів у Росії в головах російського істеблішменту не визріло і не визріє», — сказав він.

Источник: From-UA

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.