Суд відсторонив начальника Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України»

30 квітня слідчий суддя Вищого антикорупційного суду задовольнив клопотання детектива Національного антикорупційного бюро та відсторонив начальника Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України» від займаної ним посади строком ще на 2 місяці – до 29 червня 2020 року включно, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на прес-службу суда.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.

За версією слідства, у 2018-2019 роках підозрюваний, разом з іншими особами, організував схему, за якою державне підприємство перерахувало комерційній компанії кошти за фактично не поставлене обладнання. У результаті таких дій, інтересам держави завдано збитків у розмірі 2,49 млн грн.

Нагадаємо, 27 лютого 2020 року ВАКС відсторонив начальника Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України» від займаної ним посади на 2 місяці в межах строку досудового розслідування.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

http://ukrvedomosti.com.ua

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.