На станції «Запоріжжя Ліве» нападники обікрали вантажний поїзд з російським вугіллям

Ленінський районний суд м. Запоріжжя оголосив вирок уродженцю села Матвіївка Вільнянського району Запорізької області, який з двома подільниками  обікрав у Запоріжжі вантажний поїзд з російським вугіллям, повідомляють «Украинские ведомости» за посиланням на ЕДРСР.

Суть кримінальної справи.  04.05.2019, приблизно о 21 годині 30 хвилин, підсудний за попередньою змовою з двома подільниками залізли в залізничний вагон № 56481674 вантажного поїзда, який слідував від станції «Чапаївка Ростовська» Російської залізниці до станції Мелітополь «Придніпровська залізниця». Вагон знаходився на залізничній колій № 7 парку «В» відокремленого структурного підрозділу «Запорізька дирекція залізничних перевезень» станції Запоріжжя Ліве регіональної філії «Придніпровська залізниця», розташованої у м. Запоріжжя, вул. Софіївська, 230.

Злодії викрали частину вантажу, а саме вугілля кам`яне сорту АМ у кількості 2400 кг., вартість якого згідно висновку експерта становить 10730 гривен 00 копійок, що є власністю ТОВ «АРТРАНС ТРЕЙД».

Вкрадене  вони помістили у полімерні мішки, після чого 1370 кг  вугілля завантажили у автомобіль «ВАЗ-2121» який належить уродженцю села Матвіївка, і перевезли у місце схову.

Іншу частину викраденого  у кількості 1030 кг вони також завантажили у вищевказаний автомобіль. Та після того, як автомобіль під керуванням підсудного від`їхав від залізничної колії № 7 парку «В» станції «Запоріжжя Ліве», він був зупинений працівниками загону воєнізованої охорони регіональної філії «Придніпровська залізниця». Уродженця села Матвіївка схопили, але його подільникам вдалося   зникнути  з місця події. Їх тепер розшукують.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений зазначив, що він повністю визнає свою вину, надав пояснення щодо обставин вчиненого ним злочину, які повністю відповідають встановленим фактичним обставинам кримінального провадження. Пояснив, що щиро кається у скоєному, просить суворо його не карати.

Вирок суду: визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст. 185 КК України,  призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 1  рік. На підставі ст.75 КК України  звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням строком на 1  рік, якщо він на протязі  іспитового строку не вчинить нового злочину, виконає покладені на нього обов`язки. 

http://ukrvedomosti.com.ua/

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.