Партийный деятель «Нацкорпуса» развлекался в Черкассах мордобитием

Голова Черкаської обласної організації політичної партії «Національний корпус» підозрюється  у злочині, за який йому світить обмеження волі на строк до п’яти років, повідомляють «Украинские ведомости» з посиланням на ЕДРСР

Як встановлено досудовим слідством Черкаського відділу поліції, 22.07.2018 близько 01.26 хв. партійний керівник, перебуваючи в приміщенні розважального закладу «Cherkassy Bierstube» , що знаходиться у м. Черкаси, по вул. Хрещатик, 225, разом з іншими особами, грубо порушуючи громадський порядок, в присутності відвідувачів та працівників закладу, заподіяли громадянину кулаками  12 ударів в область голови, від яких останній втратив свідомість та впав на землю, з яких партійний очільник наніс не менше 9 ударів кулаками. Крім того, він бив рукою по голові чоловіку , який вже перебував у безпорадному стані та не чинив опору.

З інформації поліції, далі партійний керіник підійшов до безпорадного чоловіка, який перебував без свідомості та лежав біля сходів до вказаного закладу, та «проявляючи винятковий цинізм, демонструючи свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки, до оточуючих людей, які відпочивали у вказаному закладі, порушуючи громадський порядок, діючи умисно, протиправно, проявляючи знущання над безпорадним, відкрито глузуючи над ним, плюнув на останнього два рази, після чого пішов у невідомому напрямку.

16.08.2018  голові Черкаської обласної організації політичної партії «Національний корпус» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України.

ч. 2 ст. 296 КК України.

1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом,- карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Ті самі дії, вчинені групою осіб,- караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.