Де ви, багатії? Чемпіонка миру, член збірної України Вікторія Марчук живе на пенсію по інвалідності усього на 1200 гривень!

В нашому місті Запоріжжі живе гарне і сміливе дівча. Вона народилася з пороком серця і недорозвиненими обома ручками. Від неї при народженні відмовилися батьки.     Але вона не захотіла скніти все життя інвалідом. Самостійно вивчилася на логопеда, але на роботу не беруть, бо, бачте, інвалід! Де наші служби зайнятості? Сплять непробудним сном!

      Та в неї виявилися блискучі спортивні дані. Дівчина не опустила руки і вже через 9 місяців тренування 22 листопада 2012 року на третьому  чемпіонаті світу по тхеквондо в Санта-Крузі,  на Карибських островах зайняла перше місце, стала чемпіонкою! На наступному чемпіонаті в 2013 році знову перемога, перше місце! В 2015 році на У чемпіонаті світу теж перемогла! А в 2016 році перемогла ще й на чемпіонаті Європи.

      Вона майстер спорту, член збірної України. Звати її Вікторія Марчук і живе на пенсію по інвалідності усього на 1200 гривень! Живе на Хортицькому мікрорайоні у сім’ї своєї подруги, яка забрала її до себе з Києва.

      Перший раз Вікторія отримала за перемогу три тисячі гривень, а після другої перемоги їй вручили 2800 гривень як лауреату премії Кабінету Міністрів України «За особливі досягнення молоді у розвитку України».

      Ось такі наші можновладці! Але дівчина не здається! В 20 років їй поставили діагноз: диспластичний ом артроз правого плечового суглоба с хондропатією четвертого ступеня. У дівчині постійно болить праве плече. Щоб вилікуватися, потрібно зробити операцію у Німеччині, яка коштує біля 70 тисяч євро.

      Але Віка не здається, тренується, хоче стати ще Олімпійською чемпіонкою!

      І тут я зупиняюся і питаю: пане Президенте, де Ви із своїми мільйонами? Для Вас 70 тисяч євро це взагалі не гроші! А де Ви, пане Гройсмане? Судячи по Вашій декларації, це взагалі для Вас сміховинна сума!

      А де Ви, уродзьоннє панство  Пінчук, Коломойський, Ахметов, Тарута? Особливо Ахметов! Бо ми всі знаємо про Вашу ненав’язливу любов до спорту! Що, западло по Вашим сусікам наскребти оцю маленьку для Вас суму?

      А пані Гонтарєва, видатний діяч фінансового світу! Як Вам усім не соромно!  Мати такі гроші і плювати у стелю!

      Подивіться на цю дівчинку, не маючи нормального житла, перемагаючи постійно біль, отримуючи пенсію у 1200 гривень кожного місяця, вона тренується, щоб прославити нашу Україну і Вас із нею! Не соромно Вам усім?

      Наші запорізькі можновладці і чиновники не кращі! Пане Бриль, голова облдержадміністрації, милується своєю щойно захищеною докторською дисертацією, ніяк не може підняти своєї голови від неї. А пан Буряк будує собі палац у центрі міста. Дуже зайнята людина!

      Там само десь біля них усі ці служби зайнятості і соціальної допомоги. Перекладають з місця на місце на своїх столах дуже цінні папірці. Аж упріли!

      А дівчинка не здається і бореться за всіх вас, розумників! І де ви всі взялися на нашу голову!

      Віталій Іванович, м. Запоріжжя

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.