Партія «Наш край» півдня веселилася в Національному заповіднику «Хортиця»

На захід, який днями проходив у Запоріжжі на острові «Хортиця», з’їхалось понад 300 делегатів з усієї області. Їх зустрічали хлопці міцної статури та у футболках з символікою партії «Наш край».

За словами журналіста видання «Точка опори», якому вдалось  там побувати, захід проходив у «совкових» традиціях – лунала гучна музика, повсюди стояли люди з прапорами партії, пускали лише зі спеціальними браслетами.  До місця події людей з районів підвозили автобусами,  хлопці спортивної статури разом з ДАІ перекрили дорогу та пускали лише партійний транспорт.

На форумі помітили не тільки розбудовника партії, колишнього регіонала Сергія Кальцева, а й декількох депутатів обласної ради від Партії регіонів (Станіслав Лимарчук, Микола Ярмощук, Ігор Грозовський, Катерина Луценко).  Наприкінці зібрання делегати прийняли присягу виборця і повеселились на концерті з творчими колективами.

Цікаво, що заявку на проведення заходу подала не сама партія, а громадська організація з однойменною назвою. Під час виборів такий прийом неодноразово використовується політичними силами, оскільки громадські організації не беруть участь у виборах і мають розв’язані руки у плані агітації та наданні благодійної допомоги.

У Запорізькому регіоні про створення «Нашого краю»  наприкінці липня повідомив колишній регіонал Володимир Кальцев, який разом зі своїм братом Сергієм почали його активну розбудову. У свій час брати очолювали міську та обласну організацію Партії регіонів, проте місця у «Опозиційному блоці» їм не знайшлося. І тому вони вирішили зробити ставку на регіональний патріотизм, обвішавши все місто зовнішньої рекламою «партії запорожців». У Запорізькій міській та обласній радах оголосили про утворення депутатських груп «Нашого краю», а також почалася активна рекламна кампанія у ЗМІ.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.