Родина головлікаря “Мотор-Січі” перемогла в тендері родину директора «Мотор Січі» Малиша

КУ “Запорізька обласна клінічна лікарня” за результатами тендеру 7 вересня уклала декілька угод на придбання ендопротезів загальною вартістю 1,64 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

Відтак, найбільше замовлення вартістю 1,76 млн. грн. дістанеться ТОВ “Оптіматрейдінг” киян Любові Рудої і Амаляна Арутюна за 26 ендопротезів кульшового та колінного суглобів. За лотами з “Оптіматрейдінг” конкурував лише ФОП Лукасевич Василь Васильович.

Ще 0,56 млн. грн. отримає ПП “Мультіфлекс” за 42 ендопротези кульшового та колінного суглобу вітчизняного виробництва.

“Мультіфлекс” належить Василю Завгородньому. Керує фірмою його син – Олександр Завгородній, чия мати, Людмила Завгородня, є депутатом Запорізької міської ради. Нині вона член депутатської групи “Трудове Запоріжжя”, але обиралася від Партії регіонів. Людмила Завгородня займає посаду головного лікаря МСЧ ВАТ “Мотор Січ”.

Єдиним конкурентом “Мультіфлексу” за лотом стало ТОВ “Бріз – Медікал” Артема Малиша. Його батько — Анатолій Малиш, є членом виконкому Запорізької міськради та директором зі зв’язків з громадськістю ПАТ “Мотор Січ”.

“Мультіфлекс” і  “Бріз – Медікал” є офіційними дистриб’юторами медичної продукції “Мотор Січі”. З врахуванням останньої закупівлі, з липня “Мультіфлекс” отримало замовлень на ендопротези від запорізьких лікарень на 1,29 млн. грн., повідомлють http://zp.nashigroshi.org

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.