«ПІВНІ» У ВЛАДІ

Звернув увагу, як стояли президенти на День Незалежності на параді. Кравчук, Кучма, Ющенко… На себе несхожі, якісь набурсуманені, а Кравчук ще й невпинно позіхав, хвилювався чомусь. І я зрозумів чому, бо дивилися на справу своїх рук. 

Просиділи майже 15 років у кріслі Президента України, випестили своїм наступником Януковича, який добив державу, і тепер стояли і дивилися на справи своїх рук. Бо люди вони розумні, себе не обманять.

І до нового Президента багато питань теж є. Я, коли вперше побачив зображення Шокіна, зрозумів, що з цього діяча нічого гарного не вийде. Так воно і є. Людина, яка в цій системі народилася і живе, не може її поламати.

Співали депутати, як  «півні», у Верховній Раді про люстрацію. І де ця люстрація? Глухо, як в танку!

У нас в Запоріжжі депутати Комуністичної партії України та Партії Регіонів переможною ходою під новою назвою «Наш край» йдуть у нову міську та обласну ради, де вони з піднесенням будуть і далі заважати будівництву Нової України.

Вони навіть не спромоглися знести пам`ятники тоталітарного минулого у нас у місті. Вони тільки попереджають: не поспішайте ламати, ми всі ці пам`ятники виставимо на продаж, років так на п`ятсот (знають, що дурнів знайти важко!), все ж буде якась копійка у міський бюджет, який ще, на диво, в нас є, незважаючи на те, що мером в нас працює заробітчанин Сін.

Або бігають по всіх усюдах і збирають підписи, щоб замість Дзержинського поставити пам`ятник генералу Петрову, герою безрукому, але ж не час і не місце. Бо він радянський генерал. Не обманюйте людей! Не хочеться бути пророком, але, якщо нічого не поміняти, то новий склад міської ради і далі нічого не буде робити, як і не робе.

Казали старі люди: «Обіцянка – цяцянка!» Ось, щоб уся сила наша не пішла у сюрчок, як у більшовиків, керівництву нової України, всім оцім Порошенкам, Яценюкам, Гройсманам, треба зрозуміти, що народ вже перечекав від них дій, бо якщо нічого не будуть робити і далі, то приєднаються до цієї шеренги невдах, Кравчука, Кучми та Ющенка.

Віталій

(Специально для Украинских ведомостей»)

 

 

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.