В запорожском УБОПе допросили по поводу тендерных хищений

Заступник голови Запорізької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Костянтин Денисов дав свідчення в міському Управлінні боротьби з економічною злочинністю у справі розслідування тендерних закупівель у комунальних закладах регіону протягом 2014 року. Розслідування є наслідком звернення націоналіста до правоохоронних органів щодо завищення закупівельних цін на продукти харчування під час державних тендерів.

Під час надання свідчень свободівець повідомив слідчому усю інформацію, яка стосується результатів тендерів по усіх комунальних закладах Запорізької области. Зокрема, націоналіст повідомив, що в окремих закладах закупівля продуктів харчування відбувалася по завищеній ціні, яка значно відрізняється від середніх цін у роздрібних магазинах. Уся інформація про тендери та ціни є публічною й отримана з офіційних джерел, тож місцеві чиновники несуть за неї повну відповідальність.

«Відчуваючи відсутність дієвої люстрації та антикорупційних реформ, запорізькі чиновники продовжують нахабно красти б’юджетні кошти під час тендерних закупівель. При цьому вони знову намагаються забалакати проблему та відволікти увагу громади на инші дріб’язкові питання. Наша політична сила готова боротися з корупцією та знає як це робити», – зазначив Костянтин Денисов.

Прес-служба Запорізької обласної організації ВО «Свобода»

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.