ЄВРОСОЮЗ – це самогубство національної незалежності, економіки, сім’ї, моральних цінностей і християнства. Заклик працівникам мас-медіа

Шановні працівники мас-медіа! В ці дні та години Україна проживає вирішальний етап, чи залишиться самостійною, незалежною державою, чи стоком ідеології ЄС, яка на перше місце поставила не економіку, але збочений гомосексуалізм. Гендер-шизофренія заперечує, що Бог створив людину як чоловіка і жінку, але створює якесь гендер-неутрум. Це образ демона, який є безстатевим.

ЄС просовує викрадання дітей та їх моральне, душевне та фізичне спустошення. Йдеться про найважчі злочини проти дітей, злочини проти людства. Це неофашизм. Ця злочинна євро-глобалізація призводить до автогеноциду окремих народів. А ви, працівники мас-медіа, служите цій найзлочиннішій системі і готуєте самогубство українського народу.

ЄС – це:

1) самогубство національної незалежності;

2) самогубство економіки;

3) самогубство сім’ї і моральних цінностей;

4) самогубство християнства.

21.11. 2013 в Києві проходив масовий похід 3-5 000 православних віруючих з хрестами та іконами. Вони протестували проти асоціації з ЄС. На жаль, в мас-медіа не було опубліковано жодної згадки або об’єктивного відео з цієї цілоденної події. Але нон-стоп, 24 години, мас-медіа промиває мізки, маніпулює неінформованою молоддю і простими людьми оманливими фразами про євро-рай. Про євростандарти, які насправді є євро-збоченнями. Вони кричать про унікальний шанс для України увійти в цю стоку, а цей абсурд називають цивілізованим вибором і втечею від страшної Москви.

Основними винуватцями є ідеологи ЄС, які зрадили народ і совість за гроші чи обіцяну кар’єру. Але і ви несете велику провину за те, що втілюєте цю духовну отруту в свідомість народу. Ви позбавляєте його здатності розрізняти добро і зло, правду і брехню. А це є запрограмоване зомбування, яке закінчується в дочасній і вічній безодні.

Ви ведете психологічну війну за допомогою позитивних понять для означення збочень і злочинів. З іншого боку, ви кидаєте бруд і розпалюєте в народі до ненависті проти тих беззахисних, які повстали проти цієї системи зла. Це робили ще комуністичні ідеологи, але ви, звісно, їх перевершили. Тоді люди ще могли почути іншу сторону, це були опозиційні радіостанції, які вказували на маніпуляції і захищали правду.

 Але ви сьогодні маєте тоталітарну медіократичну систему, яка не дозволяє людям почути правду. Ви навчилися її вбивати, каламутити воду і підкреслювати несуттєві речі, щоб відвернути увагу від суті, і таким чином знищити правду та вивищити брехню. Ви практикуєте фашистський метод Гебельса: «Сто разів повторювана брехня стає правдою.»

Ви, працівники мас-медіа, які служите сучасній системі маніпуляції, стали професійними демагогами і злочинцями. Чиніть покаяння та виступіть в цей історичний час проти брехні. Відважно виступіть на захист правди, зокрема проти автогеноцидної системи ЄС в Україні! Виступіть сьогодні на захист президента, прем’єр-міністра і тих депутатів, які виступили проти самогубства народу. Будьте героями, а не зрадниками!  Зробіть справжню революцію для спасіння народу!

Моляться за вас.

+ Ілля

Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

+ Маркіян, ЧСВВр

Глава УП ГКЦ

Синод єпископів УП ГКЦ; вул. Соснова, 3, Львів — Брюховичі, 79491

Львів, 23.11.2013

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий