СУТОЧНАЯ СВОДКА ЗАПОРОЖСКОЙ МИЛИЦИИ. Наиболее резонансные происшествия 6 июля

«На території Запорізької області зареєстровано 77 повідомлень про кримінальні правопорушення. Серед них: 9 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 5 пограбувань, 24 крадіжки особистого майна, 2 квартирні крадіжки, 8 ДТП, в яких 10 осіб отримали травми. Також за добу співробітники міліції встановили підозрюваних осіб по 10-ти раніше скоєним кримінальним правопорушенням.

О 3.25 до Хортицького райвідділу міліції звернувся чоловік, який заявив, що малознайомий хлопець у дворі будинку на вулиці Лахтинській наніс йому ножові поранення. На місце пригоди невідкладно була викликана бригада «швидкої». Лікарі негайно приступили до надання медичної допомоги. Але не дивлячись на проведення всього комплексу реанімаційних заходів, потерпілий – 50-річний чоловік без певного місця мешкання, помер. Співробітники міліції встановили особу юнака, який спричинив потерпілому ножові поранення. 17-річний запоріжець вдарив старшого чоловіка ножем в ході раптово виниклої сварки під час розпиття спиртних напоїв. Ведеться слідство.

06.07.2013 року о 9.12 до Пологівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення від представника політичної партії «Свобода» про те, що жінка-представник комуністичної партії разом з невідомими особами розламали агітаційну палатку партії, до якої належить заявник.Під час виїзду на місце пригоди слідчо-оперативної групи райвідділу встановлено, що 25 червня біля одного з будинків на вулиці Горького була встановлена палатка політичної партії «Свобода».Вранці 6 липня намет розламала 46-річна жінка-представник комуністичної партії та 5 її однодумців, особи яких встановлюються. В цей час на місці події знаходилось 7 «свободівців». Під час інциденту бійки не було, тілесні ушкодження нікому не спричинені. Причина сварки – різниця у політичних поглядах. Відомості про подію внесені до Єдиного обліку. Проводиться перевірка.

О 19.25 до Ленінського райвідділу міліції звернулась 59-річна жителька вулиці Малої, яка стала жертвою грабіжника на Бульварі Хмельницького. Жінка заявила, що невідомий ривком зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком. У вчиненні кримінального правопорушення обгрутовано підозрюється 18-річний запоріжець. Ведеться слідство.

До Токмацького МВ ГУМВС України в Запорізькій області звернувся 56-річний місцевий житель, який заявив, що з території його домоволодіння невідомий скоїв крадіжку металевих труб. Працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв 26-річний житель села Садового Токмацького району. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло).

Вранці в Заводський райвідділ міліції звернулась 48-річна жителька вулиці Історичної, яка заявила, що хлопець, який ремонтував меблі в її квартирі, скоїв крадіжку золотого ланцюжка з хрестиком, сережок, золотої каблучки та двох мобільних телефонів. Збиток становить понад 7000 гривень. Вжитими заходами розшуку встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 45-річний раніше засуджений запоріжець. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Жовтневого райвідділу міліції встановили, що 42-річна жінка на території району збула ацетильований опій. Її затримано. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 КК України.

О 13.30 Запорізьке міське управління ГУМВС зареєструвало повідомлення про ДТП на вулиці Артема. 58-річна жінка-водій автомобіля «Шевролет Авео» виїхала за межі проїзної частини та допустила наїзд на двох пішоходів, 16-ти та 17-ти років. В результаті аварії хлопців доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями.

Источник:http://mvs.gov.ua

 

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий