Прокурор на продається: керівницю Одеської податкової засудили до 6 років в’язниці

ВАКС визнав винуватими колишню виконувачку обов’язків начальника управління податкової служби в Одеській області Наталію Чеботарьову та її заступника Володимира Мосійчука у пропозиції та наданні 25 тис. доларів  начальнику управління прокуратури Одеської області Михайлу Сербіну.  Про це повідомляє САП.

Чеботарьовій призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі, з позбавленням 5 рангу державного службовця та з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій строком на три роки з конфіскацією всього належного їй на праві власності майна.

Її заступнику Мосійчуку суд визначив покарання у виді 5 років позбавлення волі, з позбавленням рангу державного службовця та з позбавленням права обіймати посади, пов’язані зі здійсненням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій строком на три роки з конфіскацією майна.

Вирок суду може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги до Апеляційної палати ВАКС.

368.media

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.