Кілер з горища будинку поцілив через вікно спортзалу у авторитета Івано-Франківська

За даними журналістів, снайпер влучив у Івана Климовича на прізвисько “Храм” , коли той підійшов до вікна. В Івано-Франківську в спортзалі скоєно замах на кримінального авторитета. Його госпіталізували з пораненням у черевну порожнину.

За даними ЗМІ, підстрелили Івана Климовича на прізвисько Храм. Повідомляють про кілька епізодів, до яких він може бути причетний.

У 2019-2020 банда взяла під контроль центральний ринок Івано-Франківська і довго його контролювала. Восени 2021 у Чернівцях банда розстріляла автомобіль, поранивши чоловіка та жінку. А в січні 2022 року було підірвано автомобіль BMW Х5 у селі Крихівці під Івано-Франківськом.

У червні 2022 року угруповання затримали в центрі Франківська за підозрою у викраденні підприємців, погрозах вбивством і вимозі переписати фірму на їхню підставну особу. Климовича тоді відправили під нічний домашній арешт.

“Замах було скоєно вчора о 16:50 у місті Івано-Франківськ. Невідомий, зі снайперської гвинтівки, марку знаряддя поки що не встановлено, сховався на горищі багатоквартирного будинку, що розташоване навпроти тренажерного залу Хазард, де в цей час займався Климович. Постріл було зроблено з горища”, — розповідає джерело.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.