Гриценко уже знает, кто готовит против него операцию «Ликвидация»

Лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив, що президент Петро Порошенко спланував і дав команду розпочати проти нього спецоперацію. Організатор – Турчинов. Головний виконавець – Пашинський. За його словами, генерал Служби безпеки Віктор Трепак публічно попередив його про чергову “спецоперацію Банкової”, яка нібито готується з метою дискредитації і недопущення його до участі у президентських виборах.

“Це дійсно правда, таку операцію Порошенко спланував і дав команду розпочати ближчим часом, можливо, вже цього тижня. Склад організованого злочинного угруповання мені відомий (залишилися ще чесні люди і в АП, і в РНБО, і в ГПУ, і в СБУ). Глава ОЗУ, він же замовник – Порошенко. Виконавці в медійному просторі – депутати Вінник (БПП) і Береза (НФ)”, – написав він у Facebook.

За його словами, нинішня влада держави “нищитиме реальних опонентів” на пост президента.

“В основу дискредитації Гриценка буде покладено кримінальне провадження стосовно нього з повідомленням підозри у вчиненні корисливих посадових зловживань на посаді Міністра оборони (2005-2007 рр.)”, – розповів Трепак.

Він пояснив, що за планом першим має “включитися” профільний комітет ВР, який опікується питаннями оборони і безпеки, який має ініціювати відповідні перевірки “за зверненнями” з використанням депутатських та парламентських можливостей.

Комментирование на данный момент запрещено, но Вы можете оставить ссылку на Ваш сайт.

Комментарии закрыты.